mandag 11. april 2016

Aktiviteter med små barn

Men det finnes flere aktiviteter som ikke nødvendigvis krever så mye mer som du kan gjøre med barn fra år og oppover. Her er tips til hva du kan gjøre ute sammen med barna dine i sommer. Og dersom regnet høljer ne finnes det alltids mange aktiviteter for barn innendørs.


Ved kreative aktiviteter styrkes fantasien, skapergleden og den kreative tenkningen. Tips: Denne aktiviteten kan gjøres med både store og små barn.

Vi har tatt i bruk dette på småbarnsavdeling, og barna syns det er veldig spennende. Vi erfarte at små grupper på 3-egnet seg til dette. Heldigvis finnes det morsomme aktiviteter for barn som kan gjøres inne. Her er ti forslag til innendørsaktiviteter for små barn hjemme, for foreldre som ønsker litt fri en regnværsdag.


Når været endelig spiller på lag, finnes det også flerfoldige aktiviteter barna kan finne på utendørs. Aktiviteten bør være med moderat eller høy intensitet. Minst tre ganger i uken bør det legges til rette for aktiviteter med høy intensitet som gir økt muskelstyrke og som styrker skjelettet.

Slik får du barna ut av døren igjen og igjen. Her er forslag til artige uteaktiviteter for både små og større barn. Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen. Her er sidene som viser aktiviteter for barn i Oslo. Mange foreldre leter etter aktiviteter til de minste og ideer til ting å gjøre sammen med små barn.


Vi har samlet morsomme ting å gjøre for de aller minste og familiene deres. Her finner du informasjon om alt fra jernbaner og dressiner til babydans, fornøyelsesparker og drager. De aller fleste små barn er aktive og liker å bruke kroppen sin i ulike former for aktivitet. Vi har lite forskning på fysisk aktivitet i denne aldersgruppen, men det er naturlig å gå ut fra at aktivitetsnivået varierer også blant de små barna.


Alicante er den perfekte feriedestinasjon å reise til hvis du har med barn. I tillegg til fantastisk klima og flotte sandstrender som kan holde barn i aktivitet i dagesvis, finnes flere aktiviteter og attraksjoner rettet mot små og store barn i hele Alicante provinsen. Hvis du har små barn , så er sjangsen stor for at det blir en del sykedager hjemme med dem.


Nei, vi foreslår ikke å ta med små barn for å se på opera. Vi foreslår simpelthen å ta de med på en liten spasertur rundt på bygningen. Selv om dette var tenkt som en av våre aktiviteter for barn ute, går det an å ta seg en tur for å se inne i bygget for å se på den fantastiske arkitekturen i tillegg.

Dette skjer gjennom barnas læringsarena: Lek! Det er god utsikt der. I lek får barna frihet og motiveres til å prøve og feile. I tillegg til å se utstillinger av norske og utenlandske dyr, kan barna se utstillingen Doktor Proktors sensasjonelle samling av Dyr Du Skulle Ønske Ikke Fantes Jo Nesbøs barnebøker med ”Doktor Proktor” har blitt en kjempesuksess i både inn- og utland. Mange av lekene passer også til ungdommer og voksne.


Barn under år gratis. De kan gjerne brukes som icebreaker i både små og store samlinger. Vellykkede barneleker kan finne frem barnet i selv den eldste deltakeren.


Er du også på utkikk etter hva som skjer for barn i Oslo. Oversikt over aktiviteter som passer for barnefamilier: vinteraktiviteter, besøksgårder, lekelan ba fiske m. Oslo er gøy for aktive barn !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg