onsdag 13. april 2016

Norefjell quality spa and resort leiligheter

Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Hotellopphold med mat til fantasipris - Se våre tilbud her! Spa har siden sin opprinnelse, vært til for å helbrede og forebygge ubalanse i menneskets fysiske og mentale helse.


Dette mener vi er selve grunnlaget når vi tar i mot deg som gjest. Vi inviterer deg inn i en verden der hverdagen blir glemt, du finner din indre ro og balansen i livet kommer tilbake. Du finner oss bare time fra Oslo.

Vi er et kontantfritt hotell. Hotellet tilbyr rekreasjon og spaopplevelser i en setting du sannsynligvis aldri har opplevd før. Vår visuelle identitet bygger på detaljer fra Norefjell sin natur og dyreliv. Alle rettene er tilberedt med lokale råvarer.


Om morgenen får du servert frokostbuffé. Du kan bestille behandlinger og massasjer på Norefjell Spa. Her finner du i tillegg en badstue, innendørsbasseng og et utendørs boblebad.


Den visuelle identiteten bygger på detaljer fra Norefjell sin natur og dyreliv.

Hotellet har flotte suiter, generelt god standard og gode turmuligheter. Vi hadde bestilt babyseng til vår suite på forhån som vi måtte betale 2kroner ekstra for per natt, enda det i romprisen lå et tillegg for baby. På Norefjell finner du bakker og løyper for alle behov og nivåer. Bestill resort i dag!


Ingen bookinggebyrer. Garantert laveste pris. Reserver hotell online. Der er gratis parkering på stedet. Ta en kikk rundt på det vi har til utleie - Håper du finner det du er ute etter.


Et spennende resort i vakker fjellnatur kun time fra Oslo og Gardermoen. Resortet er brandet Quality Resort gjennom franchiseavtale med Choice Hotels Scandinavia. Hva med en utendørs skøytebane som er i drift hele året, umiddelbar nærhet til alpinanlegget, innendørs klatrevegg på meter, omfattende spa -anlegg i tillegg til at du kan bo flott i naturskjønne omgivelser.


Nede er det ba toalett og soverom. Alpinlandsbyen ligger tett på Mountain Lodge, hvor du finner Norefjell Bookingkontor, Norefjell Mat og Norefjell skiutleie. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Resortet fokuserer på å levere en luksuriøs spa -opplevelse, kombinert med profesjonell gjennomføring av konferanser og events. Hotellet får navnet Quality Spa ,,, Resort Norefjell AS.


Byggherre og eier er Estatia Resort as, mens driften skal organiseres gjennom en franchise avtale med Choice Hotels Scandinavia.

Til sammen er det bygget 25. BRA, forteller Helen Gåsvik fra Estatia Resort as. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg