onsdag 27. april 2016

Slottsferie danmark

Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Feriehus i Danmark - Én søking - alle byråer. Book hotell i Danmark.

Sjekk ut Overnatting På Slott I Danmark. Bo som konge og dronning i herskapelige omgivelser. Flotte rom og gode restauranter med nydelig mat og vin. Se tilbud på båtreise og slottsferie i Danmark her. Dra på slottsferie i Danmark , og opplev den unike stemningen på et av de danske slottene.


Det er bare noe helt eventyrlig over slott og herregårder, og i Danmark finnes det veldig mange slike. Slottsferie på de flotteste slottene og herregårdene i Danmark. I mange år var de rojale kamrene forbeholdt konger og adelige, men i dag er mange slott og herregårder innrettet som leieboliger, så du kan nå leie ditt helt egne slott.

Slott i Danmark : Se anmeldelser og bilder av Slott i Danmark , Europa på TripAdvisor. Slotsferie Danmark billige liebhaverdrømme Slotsferie Danmark udlejer en lang række eventyrlige slotte, herregårde og jagthytter til både private og virksomheder. Vores boliger kan danne en eventyrlig ramme for jeres næste ferie, bryllup, konference eller familiefest.


Start gjerne danmarksferien på Jylland med en overnatting i vakre Skagen, bare et steinkast fra fergeavgangene mellom Hirtshals og Norge. Skagen med de hvite strendene og det vakre lyset har alltid trukket mange kunstnersjeler, og den lille byen er et frodig sted å komme til - for å slappe helt av. I landet med de korte avstandene er det lettvint å orientere seg i bil, og se noen av de praktfulle slottene på veien. Er du ute effter en slottsferie eller herregårdsweekend i Sverige?


Da har du funnie det riktig. Historiske omgivelser, god mat og dejlig atmosfære - alle kendetegn ved vores svenske slotte og herregårder i Sverige. Bo i et slott i Danmark eller hvorfor ikke i et herregård.


Nyt en slottsweekend eller herregårdferie med historie, god mat og vakre omgivelser. Vi hjelper deg med å finne de beste slott og herskapshus i Danmark i et bredt utvalg av forskjellige slott og herregårder på tilbud som du kan bla gjennom. Vi anbefaler en slottsweekend og all sin. Vi ble belastet en formue for at barna skulle få et glass melk til kveldsmat ettersom restauranten var full. Dette ventet vi på i minutt.


Til frokost fikk vi varm kaffe, det var flott! Nå reiser vi hjem og klør over alt ;) Takk for oss, vi kommer ikke tilbake!

Utover dette elsker vi Danmark som ferielan men velg en annen plass å. SLOTTSFERIE I DANMARK. Stort utvalg og lave priser. Europa har mange flotte slott, borger og herregårder, og heldigvis befinner flere av dem seg i vårt dejlige nabolan Danmark. De mest kjente slottene ligger på Nordsjælland og på Fyn, og mange av dem tar imot gjester. Her kan du bo som kongelig på slott Vi har funnet noen slott som tilbyr overnatting.


For den lille kongen, dronningen, prinsen eller prinsessen i oss alle. Bo på en herregård og dra på slottsferie nord i Danmark. Slottene og herregårdene på Nord-Jylland har alle en historie å fortelle. Bli med på en rundtur tilbake til riktig gamle gamledager.


Tilbake i tid på Knivholt. Vest for Frederikshavn, kun seks minutter unna med bil på hovedveien til Hjørring, finner du Knivholt hovedgård. Velkommen til Danmarks offisielle reiselivsportal.


Her finner du inspirerende reiseinspirasjon fra Danmark , men også praktisk informasjon om kart, hotell, attraksjoner og restauranter. Slottet ligger i naturskjønne omgivelser, like nord for Aalborg. Det er kun et kvarters kjøretur til en av landets beste strender ved Blokhus.


Felles for dem alle, er at de har naturskjønne omgivelser og vakre hager, samt delikate rom du kan bo på. En slottsferie oser av sjel og atmosfære, og kan by på gastronomiske opplevelser og vinsmaking, skogsturer med leirdueskyting, golf, bading i vedfyrte stamper, samt mysterier og spøkelser. Unn deg en helg i sus og dus med slottsferie i Sverige.


Liste over slott er en alfabetisk over slott etter land og navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg