onsdag 6. april 2016

Gravid strekkmerker

Rask og trygg leveranse. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag! Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. For strekkmerker , eller ”tiger marks”, er vanskelig å unngå når du blir gravid. Men ifølge ekspertene kan du forebygge for å gjøre dem mindre synlige.


Strekkmerker når du er gravid. Striae, bedre kjent som strekkmerker , er skader og arrdannelser på det elastiske bindevevet i lærhuden. Slik kan du unngå strekkmerker.


Det er normalt å få strekkmerker under graviditeten - hele prosent av alle gravide får det. Men er du flink til å forebygge, kan det hende du slipper unna. Kvinner med mørk hudfarge og de som tidligere har fått strekkmerker på bryst eller lår har økt risiko. Det samme har kvinner som kommer fra familier med tendens til strekkmerker. Hos Vitusapotek finner du en rekke kremer som virker fuktighetsgivende, mykgjørende og beskyttende på huden.


Hormonelle forandringer i kroppen (eksempelvis i forbindelse med graviditet eller pubertet) og enkelte sykdommer kan også svekke hudens elastisitet, og ytterligere øke risikoen. I svangerskapet endres den gravide kvinnens hormonutskillelse betydelig. Det vil hos de fleste føre til hudforandringer 1. Det er mye unge kvinner som får strekkmerker , synes jeg.


Gravid strekkmerker

Hvorfor vet jeg ikke – kanskje fordi huden blir strukket for mye for tidlig? Grethe forteller også at hun ser færre strekkmerker hos gravide med mørk hudfarge enn hos lyse kvinner. Spesielt dem med tander og bleik hud ser ut til å være utsatt. Det kan være en påkjenning å være gravid , og huden merker også dette godt. Under og etter graviditeten er det viktig at huden får masse med omsorg og fukt, og eventuelt oljer som hjelper mot strekkmerker.


Men strekkmerker er vanligere blant yngre gravide , kvinner som får store barn, og overvektige kvinner. Har man tidligere fått strekkmerker i forbindelse med pubertet, vektoppgang eller intensiv trening, er man ekstra utsatt for å få strekkmerker også i svangerskapet. I noen familier ser det også ut til å være en arvelig disposisjon.


Vi har lite kunnskap om sikre eller effektive metoder for å hindre at strekkmerker oppstår hos noen gravide. Kremer som påstår å fjerne strekkmerker i huden kan ikke dokumentere at de virker. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Alle typer hurtig vekst som fører til at huden overstrekkes kan forårsake strekkmerker. Selv om de fleste som får merker er gravide , er det også mange tilfeller blant f. Overvektige gravide er dessuten overrepresenterte i flere studier.


MamaMio Pregnancy Start Kit. Super gave til deg selv eller din gravide venninne. Dette er svært vanlig ved graviditet og i puberteten.


Gravid strekkmerker

I løpet av graviditeten får opptil prosent av gravide kvinner strekkmerker. Forebygging av strekkmerker. Tilstanden er derfor mer vanlig hos kvinner enn menn, men kan sees hos begge kjønn. Det finnes utallige kremer en kan smøre sin gravide mage med.


Noen bruker olje, kakaosmør, og diverse kremer for å forebygge strekkmerker. Opptil prosent av gravide kvinner vil oppleve å få strekkmerker i løpet av svangerskapet. Her er oljen som kan forebygge hudskadene. Jeg var veldig flittig med å bruke strekkmerkekremen fra Dr. Greve ( fåes kjøpt på apotek 1).


Gravid strekkmerker

Begynte med den med engang jeg fikk vite at jeg var gravid. Smurte morgen og kveld og så ikke antydning til strekkmerker noen steder, huden holdt seg også veldig spenstig og glatt på de stedene jeg smurte. Rosa til blåfiolette striper eller bånd som oppstår på magen, setepartiet, brystene, lårene eller armene er strekkmerker.


Mange opplever det som sjenerende å få lyse strekkmerker på kroppen og syns det er flaut hvis noen ser merkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg