torsdag 21. april 2016

Frossen laks i folie

Frossen laks i folie Madam Mims oppskriftsforum. Fisk og grønnsaker i samme pakke er perfekt for grilling i hagen og til å ta med ut på tur. Med laks i folie har du lettvint og smakfull sommermat som er klar på en halvtime. Hva er vel enklere enn å legge en pakke med grønnsaker og laks på grillen? Fersk og frossen fisk tar like lang ti uten at du behøver å tenke på tining.


Laks i folie er lettvint og kan gjernes lages i stand kvelden før du skal steke dem.

Husk da å oppbevare laksepakkene kjølig i kjøleskapet fram til du skal ha. Mange tar opp fisken kvelden før og lar den tine i kjøleskap. Men det gjør aldri jeg, sier Anders Iden.


Tvert imot kan det være en fordel å ta den rett fra fryseren og tilberede den fra frossen tilstand. Ved å pakke fisken i aluminiumsfolie beholder du all kraften og fuktigheten i fiskestykket. I tillegg er det en utrolig enkel måte å tilberede fisken på.


Maten lager seg praktisk talt selv! Du slipper også å rengjøre fastbrente ildfaste former.

Ovnsbaking av hel fisk: 1. Jeg hadde helt glemt hvor fantastisk enkelt og uendelig godt det er med laks bakt i folie ? Altså, du kan egentlig bare slenge alt som er godt av grønnsaker og for eksempel oster som måtte passe, oppi aluminiumsfolie, dryppe over litt olje, ønsket krydderurter, legge laks eller ørret på toppen og voila! Hva med en gladlaks til middag? Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen.


Ulempen ved frossen fisk (og kjøtt) er at vannet (som finnes i kjøtt og fisk) ekspanderer ved frysing. Det er syn men sant. Kan være tenner siden han stikker hendene i munnen. Trodde jeg skulle stryke med av søvnmangel. I samme periode nektet min å spise med skje.


Eneste som var godtatt var smoothie poser og melk. Så da ble det sånn i noen mnd. Prøv deg på en lakseburger neste gang du setter på grillen. Vi har oppskriften.


Pakk folien sammen rundt laksen og legg pakkene med skjøten opp på et stekebrett. Bak laksen midt i stekeovnen til alt er gjennomkokt, ca.

Server med det tilbehøret du ønsker. Tips: Pakkene kan også varmes på grillen. I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Er det ikke grillsesong, så lager du enkelt pakkene i stekeovnen.


Fisk i folie er et godt tips til enkel hverdagsmiddag, det er nærmest umulig å ikke få et saftig og godt resultat. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter. Fyll buken på fisken med friske urter, salt og stronsaft og pakk den inn i folien.


La skjøten være på toppen så du sikrer deg at fiskesaften ikke begynner å lekke ut på siden under bakingen, da blir fisken lett tørr. Legg fisken på en bakeplate og skru ned temperaturen til 2°C. Laks i ovn: Supernem laks med lime og smør i ovnen på minutter.


Sådan får du renere tallerkener og glas. Husk også at laksen fortsetter å ettersteke noe etter at du har tatt den ut av ovnen. Sett termometeret midt i den tykkeste delen av fileten.


Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på. I denne oppskriften kan du også bruke hel ørret.


Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg