fredag 29. april 2016

Strikk blogg

Tora Berger sin blogg om strikking. Kjekkasnisselue fra boka Klompelompes jul. Snart er jula her, og akkurat nå gleder jeg meg til noen litt roligere dager.


Er også perfekt å legge ved som en barselgave f. ALLE kan få en, liten eller stor er lite relevant, heng den på veska, nøkkelring?

Legg opp 1m på rundpinne nr 6. Strikk én omgang rettstrikk. Sett et merke i hver side med m til for- og bakstykket. Bytt til rundpinne nr og strikk rettstrikk til arbeidet måler cm. Takk til alle dere som har følgt meg på strikkepinnen.


Innhold og ytringer publisert på denne bloggen er bloggerens personlige ansvar. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen.

Egmont Publishing AS. Ta føste maske løst av. Eg har aldri budd på ein plass med så mykje vind som her på Ørlandet. Det blåser nesten konstant her oppe, og det merkes når ein er ute å går. Bytt til pinne og strikk omg vrangbord rett og vrang.


Fell passe løst av. Jeg er en utålmodig og lærevillig hobbystrikker. Prøver innimellom å hekle.


Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå. Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring. Snu totalt ganger på hver side av merket midt bak.


Da vet du at vedkommende virkelig ønsker seg vottene, og at strikk blir satt pris på :-) Hva som en ikke skal slippe kan være så mangt, en barnehån en kjæreste, et vennskap. Husk at det senest oppdaterte bloggene kommer øverst i lista, så er det mer enn et halvt år siden du blogget sist, faller du ut, og du må be om å bli lagt til igjen. Heklet puter - kjøp garnet her Størrelse: Ferdig.


For å si det rett ut så er ikke akkurat pelsgarn et garn for nybegynnere, men hvis du vil ha en utfordring så skal det helt klart.

Her kan du få et innblikk i vår hverdag! Inspirasjon, presseoppslag, produktutvikling, behind the scenes og nyheter om Skappel. Gjenta dette, tilsammen omg. Forskyv hver omgang. Hver høst får jeg ånden over meg.


Den kommer krypende i takt med at kveldene blir mørkere - og gjør at jeg får skikkelig lyst til å krølle meg sammen under pleddet i sofaen og strikke! Denne uka skjedde det igjen da jeg fant et bilde av en hjemmestrikket oversized genser som er så hot for tida. Sett de neste maskene på en hjelpetrå legg opp nye masker på pinnen, og strikk ut omgangen.


Det er nå lett og telle omgangene over maskemarkøren. På neste omgang strikker du rett sammen, vrang. Flytt nå maskemarkøren til denne omgangen. Neste omgang strikker du rett sammen ut omgangen. Vi bytter på å arrangere noe som samler jentegjengen og denne gangen er konseptet av vi skal strikke og drikke (eller en av delene).


Jeg elsker disse klubb-samlingene, for de gjør at man faktisk møtes jevnlig. Spesielt når det rulleres på hvem som arrangerer. Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og en vakker strikkekolleksjon som er blitt til i et samarbeid med House of Yarn, og et resultat av Camillas strikkeglede og drømmen om et eget design- og garnkonsept. I tillegg holder eg på med en Marius genser i voksen størrelse, men den har blitt “tv strikk arbeid” så lenge eg bare stikker med bunnfargen. Viktig med litt variasjon #128521; Og så….


Disse strikkes frem og tilbake i glattstrikk( rette masker på retten og vrange masker på vrangen) med masker rillestrikk i hver side ( rillestrikk = rette masker på retten og vrangen).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg