torsdag 14. april 2016

Tegn på mensen etter fødsel

Fra humørsvingninger til alle hygieneprodukter som finnes å velge mellom. Humørsvingninger og mensensmerter? Lær om din første mensen her! Finn informasjon her! Les mer om det her!

Få oversikt over din menssyklus. Lær deg mer om mens og din syklus. Tegnene på at fødselen er på gang er veldig individuelle for alle kvinner. Fødselslege og forfatter av boken Et nytt liv.


Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn som kan fortelle deg at fødselen er nært forestående. Når riene begynner eller vannet går vet du definitivt at fødselen er i gang, men er det mulig å få noen signaler i forkant? Kanskje får du ekstra mye kynnere.


Mange opplever ulike symptomer rett før mensen kommer, mens andre merker lite til at mensen er rett rundt hjørnet.

Hvilke tegn som merkes før fødselen starter varierer naturlig nok fra fødsel til fødsel , på samme måte som nesten alle fødsler er forskjellige. Kjøp babyklær hos Småungene. Er du i tvil om tegn for fødselen eller om du skal føde bør du ta kontakt med din helsestasjon eller sykehus. Var hos JM for dager siden, og hun sa ungen var festet langt nedi bekkenet og låg klar til å komme ut.


Hun sa også at mensensmertene var tegn på modning. Opplevde du disse smertene en stund før fødsel ? Sv: Tegn på at fødsel nærmer seg? Tusen takk for svar! Jeg får bare smøre meg med tålmodighet så kommer hun vel når hun er klar for det! Begynner å bli ganske lei nå så det blir vel lett for at jeg leter etter tegn på at noe er på gang.


Samtidig er jeg veldig redd for fødselen å redd for å ikke komme meg på sykehuset i. Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Ta slimet mellom tommel og pekefinger. Dersom slimet er så seigt at du får en tynn stripe når du drar fingrene fra hverandre, er eggløsningen på vei. Når slimet forsvinner har du hatt eggløsning. Barseltiden - oppfølging etter hjemkomst.


Foreldre og barn har krav på oppfølging etter fødselen.

Om du merker sammentrekninger som ikke er ledsaget av andre tegn på fødsel , og de heller ikke øker i intensitet, er det etter all sannsynlighet ingen fødsel som er på gang. Tegning og avgang av fostervann. Når fødselen starter, vil en slimpropp som utgjør en barriere mellom skjeden og livmorhulen med fosteret, presses ut.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. En del plages med etterrier, et tegn på at livmormuskelen arbeider med å trekke seg sammen. Livmoren skal bli tilnærmet lik det den var før graviditeten. Enkelte kvinner skjelver så de hakker tenner etter fødselen.


Etter fødselen blir du liggende minst to timer på fødestuen. Nå kan du og ledsageren din gjøre dere kjent med det nye lille mennesket. Legg gjerne barnet til brystet. De fleste nyfødte har velutviklet sugerefleks, og er sugelystne like etter fødselen. Her er oversikten over vanlige tegn på graviditet.


Siste gang var det et tegn på fødsel. Dette gir seg raskt. Hva om ikke var tegn for meg: - Jeg blødde i 2-uker før fødsel , så blødning og slimpropp var ikke umiddelbare tegn på at fødselen var nær - slimproppen gikk flere ganger.


Første gangen den gikk, begynte jeg å blø, var sikker på å føde i løpet av noen dager, men ukene gikk. I film starter fødsler tit med at vandet går i en stor skylle. I virkeligheden starter kun ca.


Ved termin ligger din baby i knap l. Når der går hul på hinderne løber vandet ud og hvis det sker i en skylle er du ikke i tvivl om at der er vandafgang. Mange gruer seg for å gå på do etter fødselen , spesielt dersom du har fått rifter og har sydd. Noen erfarer at det kan være lindrende med et lite trykk med et bind eller en klut mot området mellom anus og vulva mens de er på do. Jeg har enda ikke fått tilbake mensen etter fødselen , snart 13.


Men husker fra første fødsel at da jeg fikk tilbake mensen så var den normal med engang. Gikk ca år til jeg fikk den tilbake da også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg