torsdag 20. februar 2020

Opptak fengselsskolen 2019

Da har vi kanskje utdanningen og karrieren for deg. I dag hadde aspirantnemnda sitt utvalgsmøte. Nå i etterkant har vi noe etterarbeid før vi sender ut svar til alle som møtte til årets opptak senest fredag 29.


Forsvarets neste opptak og seleksjon (FOS) holdes på Sessvollmoen ved Gardermoen i perioden 21. Under FOS skal vi selektere kandidater til lagførerkurs og teknisk lederutdanning i Hæren (TLU). KRUS kan opplyse om at dette blir sendt pr. Alle søkere får svar på sin søknad om opptak til fengselsbetjentutdanningen. Opptak til enkeltemner i studiet.


Emner i studiet med ledige plasser kan gjøres tilgjengelig for enkeltemnestudenter. Dette gjelder for de valgfrie emnene i studieplanen. Krav til opptak vil fremkomme i den enkelte enmeplan. Fengselsskolen er den eneste skolen i landet som utdanner fengselsbetjenter. Vi utdanner våre aspiranter til en jobb med mening, en jobb der du spiller en viktig rolle både innenfor og utenfor murene.


Som fengselsbetjent bidrar du til et tryggere og sikrere samfunn for alle. Kriminalomsorgens høgskole og utdanningssenter KRUS er kompetansesenter for kriminalomsorgen i Norge. Vår hovedoppgave er å bidra til en kriminalomsorg av høy kvalitet ved å utvikle og formidle kompetanse. De 5best kvalifiserte søkerne har fått positivt svar og vil motta innkalling til opptaksprøver som skal gjennomføres i perioden 1. I oversikten over studiene med flest søkere finner vi mange gjengangere fra tidligere år. Arbeidslivskonferanse pekte på dagens og morgendagens eldre som en ressurs.


På konferansen ble det debatt om hvordan vi kan skape et bærekraftig arbeidsliv for unge i dag som blir framtidens aldrende befolkning. Med dette som bakgrunn vil det kun være én søknad som skal sendes inn til Innovasjon Norge, enten til opptak i Arena eller Arena Pro. Søknadene danner grunnlag for endelig vurdering og beslutning. Frist for innsending av prosjektsøknader er 6. Da var årets opptak over! Gratulerer så masse til dere som nå har fått studieplass.


I tradisjon tro så er det opprettet et ny tråd for spørsmål vedrørende opptak til Polihøgskolen. Poenggrenser fredag 27. Viser poenggrenser ved suppleringsopptaket 29.


SUPPL) og hovedopptaket 20. I fjor var søkte totalt 142. Dersom du først blir ferdig med videregående og norskeksamen til våren, kan du ikke søke opptak i år. Samordna opptak forvalter tall fra. Du må dekke karakterkravet i norsk og ha generell studiekompetanse innen 1. Nyrer og urinveier Symptomer på alvorlig sykdom i nyrer eller urinveier kvalifiserer ikke til opptak.


Bevegelsesapparat Sykdom i knokler, led muskler eller sener av alvorlig art, samt betydelig medfødt eller ervervet funksjonsforstyrrelse i nevnte organer, kvalifiserer ikke til opptak. Er du stadig tjenestegjørende, vil du beholde grunnlønn. Det utbetales ikke noe ATF under opptaket.


Konkurrerer du deg til en plass på SBO-grunnkurset vil det bli gitt lønn fra 29. Hovedtariffavtalen for Staten. Beordring til Marinejegerkommandoen vil bli gitt etter fullført opptak. Følgende fag fra allmennfaglig studieretning må dokumenteres: norsk, engelsk og samfunnslære tilsvarende generell. Noen studieprogram innen utøvende kunst og musikk har andre søknadsfrister.


Søknadsportalen åpner for registrering av søknad 1. Sykepleieutdanningen er en treårig bachelorutdanning som etter bestått eksamen og praksis gir deg godkjenning som sykepleier. Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg