torsdag 27. februar 2020

Reflex sval vognpose

Vi har stort utvalg av forskjellige vognposer. Sval er Reflex sin nye vårpose som passer perfekt for bruk til vår og sommer. Med posen følger det med en forlengerdel slik at posen vokser sammen med barnet ditt. Vannavstøtende vognpose som virkelig holder på varmen. Vi slipper å kle på barnet mye yttertøy, som regel holder det med et par tjukkesokker og en lue.


Reflex sval vognpose

Den har hull til seler, forlengerdel, og kommer i flere fine farger. Grei i prisen er den også. Fordelen med en mini- vognpose er at passformen rundt den nyfødte i bil og barnevogn blir bedre.


En stor vognpose kan føles veldig klumpete i liggedelen. Ulempen er at brukstiden er kort – maks. Norskproduserte Easygrow Nature fremstår utrolig varm, luftig og solid. Dette er en vognpose vi stoler på at vil passe på barnet. Posen ligger fint i bagdelene, men blir bitte litt stor i den aller minste.


Nature er lik som fjorårets med unntak av to ting. Selehullene har blitt justert slik at posen passer til flere type vogner. Endringen er ikke stor nok til at poengsummen blir justert. Varmt og herlig i barnevognen med en vognpose Når regnet, høsten og etter hvert vinteren er på vei, er det på tide å ta frem vognposen til barnevognen. En vognpose er det perfekte tilbehør til barnevognen, da vognposer holder barnet både tørt og varmt i allslags vær.


Jeg har hele tiden tenkt å gå for Voksipose, har allerede kjøpt inn Voksi Move til bilstolen, men tenkte å ha en vanlig vognpose til barnevogna også. Ser nå at Barnas Hus har tilbud på Reflex Lun vognpose og Tinkafu vognpose. Noen som har noen anbefalinger å komme med?


Er Reflex og Tinkafu like b. Angående vognpose ville jeg holdt meg unna Bugaboo sin egen hvis du tenker å bruke den i bagen, den blir rett og slett for stor og lang. Vi skal ha Bugaboo Donkey siden vi skal ha tvillinger, og vi går for Reflex Lun fra Barnas Hus. Ubrukt lys rosa Reflex sval vårpose (ikke tatt ut av originalemballasje). Passer til bruk vår, sommer og høst. Det følger med en forlengerdel slik at posen kan brukes fra 0-år.


Les tester og omtaler før du kjøper. Skal ut å handle vognpose til gullet, men er da veldig usikker på hva jeg skal kjøpe! Har sett på Odenwalder sine og voksi sine, flotte og dyre! Vet ikke hva merket det er, om det er.


Mer dun, avtagbar skinnkant, forlengerdel, avtagbar flanellpute, ingen gjennomgående sømmer, Flere dunlag som hindrer varmetap, samtidig som dunets og bommullens egenskaper ventilerer godt. Men gull verdt når eldstemann nå skulle i barnehagen og minsten enda var i pysjen. Desverre vokste minsten ut av sin allerede i januar (lang septembergutt) så vi kjøpte en easygrow vognpose som også passet i bilstolen slik at vi kunne nyte enkeltheten med pose i stolen litt lenger.


Soveposene passer godt som vognposer både i vognen eller i pulken. Vognp osene er perfekte for å holde babyen varm under kjølige dager og kvelder. Vognpose som har alt av det beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg