mandag 17. februar 2020

Verdens beste sjokoladekake rømme

Dette er verdens beste sjokoladekake. Men hvordan kan jeg redusere sukkermengden uten at det går utover konsistensen. Jaja, jeg får bake enda en kake da. Får jo helt vann i munn bare av å lese oppskriften. Sjokoladekake i langpanne har lett for å bli tørr.


Her lærer Mats Paulsen deg et triks for å tilføre fuktighet og gjøre sjokoladekaken saftig og god.

Og det er i barselsgrupper oppskriftene på de beste langpannekakene gjerne befinner seg – for har man barnehage- eller skolebarn, er det stadig avslutninger og sommerfester der man blir bedt om å ta med kake. Enkel nok til at både store og små kan bake med stor suksess! Som for eksempel denne enkle, saftige og holdbare langpannekaken med sjokoladesmørkrem som metter mange, og som er ypperlig å servere i barneselskap - eller hvis du blir bedt om å ha med kake på for eksempel et idrettsarrangement, skoleavslutning, dugna på St.


Min lille kjøkkenassistent skjønte fint lite når mora faktisk holdt på å koke kake. Artig å prøve noe nytt! Vi hadde kun lettrømme i hus, og for å ikke bli tynget av egen samvittighet kuttet jeg bort dl sukker. Kommentarene fikk det til å høres ut som om det var verdens beste kake.


Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Denne kaken er meget rask å lage fordi deigen bare skal røres sammen.

Rømmen gjør kaken ekstremt myk og saftig, og Firkløversjokoladen gir mild og deilig sjokoladesmak på glasuren! Bruk en ukokt spaghetti, en tannstikker e. Oppskriften er til liten langpanne. Er den ferdig stekt så henger det ikke fast noe fra kaken når du tar den ut - og hvis det gjør det, så steker du den litt til.


En god sjokoladekake er det jeg baker desidert mest. Det er barnas favoritt og også en favoritt blant mange voksne. Denne oppskriften fikk jeg servert i et selskap og det er den aller beste sjokoladekaken jeg har smakt.


Heldigvis fikk jeg oppskriften og siden den gang er dette den eneste oppskriften jeg bruker når jeg skal lage en ‘vanlig’ sjokoladekake. Veldig smakfull, saftig og passe. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. Den skal være den aller beste sjokoladekakeoppskriften som barnehagestyreren Wonja har smakt gjennom år.


Kakerøren passer til. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god. Det har vært mange år jeg ikke har spist sjokoladekake grunnet minner av tørr kake som faller av gaffelen i mange biter og som må skylles ned med væske. Server verdens beste sjokoladekake med glasur av kaffe og melis. Reply SJOKOLADEKAKE DELUXE - Mat På Bordet 27.


Først ble det denne – verdens beste sjokoladekake – en luftig, saftig sjokoladekake med en smørkremglasur – som smakte fantastisk godt.

Her kommer oppskriften på sjokoladekaken jeg serverte i bursdag i går. I følge jentene mine er dette verdens beste sjokoladekake. Jeg fikk oppskriften for mange år siden av en tidligere kollega av meg. Det er en veldig saftig og god langpanne sjokoladekake som er like god flere dager etter at den ble bakt.


Du finner den i boken Franciskas fristende kaker, sammen med oppskriften på resten av de aller beste kakene som jeg vet om. Verdens beste sjokoladekake 6-personer. Her har du oppskrift på enkel sjokoladekake som passer perfekt når du skal servere kake til mange.


Populær hos både voksne og barn. Bland inn rømme , mel, salt, natron og lett sammenvispet egg. Dekk en langpanne med bakepapir, og hell i røren. Jeg lagde den tre ganger samme helg og alle gangene ble den like god. Skikkelig myk og digg sjokoladesmak og absolutt ikke tørr ( som jeg ofte syns kan være utfordringen med glutenfri bakst…) og jeg fikk så mange hyggelige tilbakemeldinger!


Flere sa til og med at det var den beste de noen gang hadde smakt og jeg er faktisk helt enig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg