mandag 3. februar 2020

Kom i gang med trening

Nettbutikken for deg som trener. Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.

Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg.


Finn alt du trenger av treningstøy, treningsutstyr, sunn smartmat og kosttilskudd. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene?


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Kom i gang med trening. Har du lyst å begynne å trene? Kanskje få litt mer ork og en sterkere kropp? På denne siden finner du et vell av guider og artikler som vi håper vil inspirere deg til å starte trening.


Denne uka skal vi komme i gang med kondisjonstrening. Kondisjonstrening er blant annet med på å øke oksygenopptaket ditt, styrke hjertet og bidra til at blodet flyter lettere gjennom blodårene. Totalt sett bidrar slik trening til at du får bedre helse og orker mer i hverdagen. Man kan argumentere for at det er bedre trening ute. Ta på deg tynne lag og husk på at temperaturtrikset med utetrening er å fryse litt i starten, ellers blir det fort for varmt når du kommer i gang.


Det blir nok inneværing i tørt klima fremover, så gjør et poeng av å komme deg ut på trening et par ganger i uken. Dette treningsprogrammet har til hensikt å gjøre det sterkere i hele kroppen og passer perfekt for deg som er ny innen styrketrening. Styrketrening er fantastisk moro når du først kommer i gang , og som nybegynner kommer du til å oppleve fremgang fra økt til økt. Trening - hvordan komme i gang For å komme i gang med gode treningsvaner, er det lurt å finne en aktivitet man liker. Regelmessig trening og mosjon kan bedre helsen og forlenge livet.


Etter et hjerteinfarkt er trening en viktig del av rehabiliteringen. Som nybegynner er det lett å miste motivasjonen hvis du hele tiden løper den samme ruten. Den samme løpeturen i det samme tempoet kan lett bli en vane, men på sikt kan du stagnere og oppleve at formen står på stedet hvil.

Programmet oppdateres hver uke slik at du får variasjon og oppnår best effekt. Det finnes mange gode grunner til å begynne å trene. Trening gjør at kroppen din kan fortsette å fungere, det gir energi og en god følelse. Når du har lyst til å komme i gang , er du allerede langt på vei. Her har vi samlet noen forslag til treningsformer du kan starte med.


Klar for helt ville tilbud? Mer muskelmasse krever mer energi, så du får effekt av denne typen trening så lenge muskelmassen opprettholdes. Stort utvalg av Trening.


Trening er en investering i egen helse som gir deg overskud og energi til å gjøre ting du kanskje ellers ikke ville gjort. Ved regelmessig trening styrker du hjerte, lungene og gjør blodstrømmene i kroppen mer effektive. Gruppetrening er en treningstime som holdes av en instruktør i sal. På SALTO har vi gruppetimer for alle fra babyer til seniorer, fra nybegynnere til godt trente.


Alle våre gruppetimer er fargekodet slik at det er enklere for deg å finne frem. Det høres mye ut hvis du aldri har løpt, men følg programmet, så vil det skje. Ta ett skritt av gangen og begynn med små lette øvelser for å komme i gang. Og ikke glem å gi deg selv en runde med applaus for dine suksesser, enten de er små eller store. I FORM hjelper deg - her kommer gode tips til hvordan du kommer i gang.


Dette passer for deg som er ny til trening og ikke helt vet hvor du skal begynne. Du kan velge mellom én-til-én treningsveiledning eller delta på gruppetrening, og det stilles ingen krav til ferdigheter for å kunne melde seg på. Intensitet bør være minst middels, for eksempel en rask spasertur (ikke sleping av bein).


Din PT lager et skreddersydd program som samsvarer med dine målsetninger og som passer inn i din hverdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg