onsdag 19. februar 2020

Julemarked liseberg

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Det är full fart i vinterparken även efter julafton med massor av roliga saker att hitta på tillsammans. Også i år er fornøyelsesparken åpen i romjulen, 26.


Liseberg opp portene for årets julemarked.

For bestillinger mellom 14. SEK per natt i rabatt. Hos oss hittar du några av Göteborgs mest efterfrågade julbord.


Samla familj, vänner eller arbetskamrater och njut av julens alla smaker tillsammans hos oss. I den gamle bydelen Haga og på Gunnebo Slott er det fantastisk stemning med juledufter, håndverk og annerledes julepresesanger. Idag besökte vi liseberg innan det stänger för vintern.


Vi var där när det öppnade och vi gick mer eller mindre runt helt ensamma :D så himla härligt. Tack för att ni tittat, missa inte.

LISEBERG – Julemarked og karuseller. I tillegg til en god dose julestemning finner du også et designmarke et gammeldags julemarked og tradisjonelle boder med brente mandler, lakris, julepølse og polkagriser. Her finner du hele forskjellige attraksjoner, spill og show. Selve parkområdet er pyntet med over hundre forskjellige blomster.


På sommeren kan du se kjente artister opptre fra utendørsscenen. At the greatest amusement park in Scandinavia, lots of things are preten but the experiences are real. Fornøyelsesparken blir utrolig vakker med høstdekorasjoner og gresskar i alle former. Les mer om priser og utvalg her og ta kontakt med oss. Vær tidlig ute og få de beste prisene.


I tillegg til flotte hotellrom og deilige senger er det selvfølgelig også inkludert en lekker frokostbuffé. Det lukter gløgg, pepperkaker og lussekatter, musikk høres fra alle kanter, et 20-talls attraksjoner vekkes til live for anledningen, og barna vil like sledetur med reinsdyr, å stå på ski og skøyter, eller å overrekke nissen sin ønskeliste. Vi bryr oss om ditt personvern. Dagbladet er en del av Aller Media.


Foruten en nyoppusset showscene (Rando) og nye backstageområder åpner i Havneområdet - med forbedret scene, bedre restauranttilbud og to utendørsbarer. På årets julemarked vil du i tillegg møte miljønisser, som skal hjelpe oss å skape et miljø som er både klimavennlig og gøy å være en del av. Om du har spørsmål om program, utstillere eller hvor du kan finne toalett og søppeldunker hjelper miljønissene deg gjerne.


Hva: Et av landets største julemarked , med over åtti boder og butikker, skøytebane,.

Skip navigation Sign in. For de minste barna finnes et skilandskap med ekte snø, nisseverden og vinteråpne karuseller. I tillegg kan man hilse på svenske reinsdyr, kjøre rein med slede og se isshowet Hans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg