torsdag 13. februar 2020

Kiel butikker

Kiel butikker

Hotell med sentral beliggenhet. Gratis avbestilling! Wir machen Ihre Abgasuntersuchung. U-Filiale schnell in Ihrer Nähe finden!


Kiel butikker

Mit der Abgasuntersuchung bei A. U wird Ihr Fahrzeug nicht zum Luftverschmutzer. Opplev Kiel fra en ny side! Med hop on – hop off – bussene kan du gå av på de stoppestedene du har lyst til å utforske. Innbyggerne i Kiel handler i Cittipark som er et ganske nybygd kjøpesenter med butikker av alle kategorier. Noen av dem ligger i Holstenstraße som er Tysklands eldste fotgjengersone.


Også den restaurerte sentralstasjonen byr på mange attraksjoner. Shopping i Kiel : Se anmeldelser og bilder av shopping i Kiel , Tyskland på TripAdvisor. Kiel er anløpshavn for Color Lines cruisegjester til og fra Oslo.


Kiel butikker

Et annet kjøpesenter i Kiel som er verdt din oppmerksomhet, er Citti Markt Kiel i Mülhendamm 1. Sophienhof har åpent: Mandag – fredag kl. Kjøpesenteret ligger litt utenfor bykjernen, og det er enklest å komme seg hit ved å ta taxi. Ligger i gåavstand fra bryggen der Colorline legger til i Kiel , et stort handlesenter med et utall butikker i alle kategorier, fra sko, klær, mat, leker, med ledende merker til en rimelig pris.


Her kan man handle tax-free og få momsen tilbake på båten hjem! Husk på at veldig få taxiar i Kiel tek kort, så du bør ha tatt ut euro. Citti-Markt er eit tradisjonelt tysk kjøpesenter med alt hjartet måtte få lyst på. Kommen Sie uns ben, wir freuen uns.


Langfredag er vanlige butikker stengt, ja. Inne på togstasjonen er det et par butikker som kanskje er åpne (de pleier å være det på søndager), blant annet en Ihr Platz hvor du kan finne billige hårprodukter og kosmetikk, snop og mer. De har forsåvidt også vin der, hvis det er av interesse.


Tenkte meg en tur med Kiel -ferja i starten av desember. Faktisk så kan de med rette kalle det for minicruise. De har mye strengere lov på dette i Tyskland enn i Norge, og som en generell regel er alle vanlige butikker i Tyskland stengt på søndager. Dette gjelder også matvarebutikker. Unntak er det for butikker som ligger i direkte tilknytning til jernbane- og busstasjoner.


Kiel butikker

Det er nok ikke det gitt. Spisesteder åpner kl. CITTI-PARK og CITTI Flensborg holder søndagsåpent fra kl. Et utvalg som gjør en forskjell.


Hver uke finnes det mange nye varepresentasjoner og gratis smaksprøver. Sport-REHA- Kiel Rehabilitation practice. Opening hours By appointment To the shop page. Sprachtherapie Kaack Speech therapy practice.


Dette shoppingsenteret har over butikker , kino og alt annet du kan forvente deg av et slikt senter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg