fredag 28. februar 2020

Kinesisk år 2019

Kinesisk år 2019

Dyretegnet er Grisen og elementet er jord. Grisen er den sidste af de tolv astrologiske dyr og dermed tillige symbolet på afslutning og fuldendelse af den kinesiske dyretegn cyklus på år. Den kinesiske kalender har også gitt navn til årene. Kinesisk nyttår markerer årsskiftet – akkurat som i Norge.


Likevel er det kinesiske nyttåret ganske forskjellig fra det vi er vant til. For det første bruker kineserne en annen tidsregning enn vår. Dette år rådes du til at tage tingene, som de kommer, slå dig ned og nyde tingene i dit liv, både store og små. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn.


Forutsigelser etter tegn. Okse: Dette vil være et godt år for Oksen, der det vil være gode muligheter for økonomisk suksess. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er?


Kinesisk år 2019

Lær mer om dyretegn og. Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn, er hvert kinesisk år representert ved et dyr. Hundens år begynte i dag, 16.


NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under! Feiringen av kinesisk nyttår, også kjent som vårfestivalen, varer i dager.


Kinesisk år 2019

Nyttår i Kina blir feiret i hele landet, Hong Kong, Macau og andre land hvor kinesere utgjør en større del av befolkningen. Daglig forudsigelse, kærlighed horoskoper, årlige og månedlige. Det kinesiske navn for Grisen er SHU.


Det tolvte og sidste tegn i den kinesiske dyrekreds. Hvis din fødselsdato ligger i perioden mellem den : 8. Når det nye år står for døren, er det tydeligt, hvilket år kineserne går i møde. Butikkerne bugner af effekter, som forestiller det kommende års dyretegn. Meterlange hylder tilbyder også et væld af dekorationer, som kineserne traditionelt hænger på døren.


Kinesisk år 2019

Ifølge spåmann Henning Hai Lee Yang vil oppriktighet, og det å være sosial, driftig og sta stå sentralt dette året. I Numerologi jobber man ut fra at de foranderlige syklustallene treffer våre faste personlighetstall for å trigge frem hendelser og følelser for at vi skal utvikle oss videre. I kinesisk astrologi är det år och inte månader som bestämmer vilket tecken, eller djur, man är född i. Varje djur har olika egenskaper.


Kineser är i allmänhet mer intresserade av astrologi än vi i Sverige, och många gissar vilket djur man är född i efter ens egenskaper. Hvordan snakke kinesisk på kjøpesenteret 买水果 - Duration: 2:36. Nasjonal digital læringsarena 4views.


Den største og mest eksotiske nyheten er det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines som skal fly Oslo-Beijing tre dager i uken. I år er året for å dele fremtidsplaner med partneren. Skulle forholdet fungere dårlig er dette året for å snakke ut om problemene og se etter løsninger.


Venus som personlig planet. Grisens år har fått symbolisera ärlighet hos kineserna. Att vara gris är att vara upplyst och med det kommer även förståelse.


Tålamod och omtänksamhet är andra ord som är associerat med grisens år. Når det kinesiske nytår starter er det derfor nymåne og når det slutter er det fuldmåne. Helt præcist starter det på dagen med den anden nymåne efter dagen på hvilken vintersolhverv sker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg