mandag 10. februar 2020

Min lege vurdering

Min lege vurdering

Anbefalte fastleger. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Din neste fastlege finner du her. Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten.


Min lege vurdering

I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten. Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Noen vil kunne bruke dette som en metode for å presse legen til å gi flere resepter eller sykemeldinger enn det som er riktig, ved å true med skittkasting. Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler.


Alt du trenger å vite om Din Lege AS finner du her. Bestill legetime, avbestill legetime, resept-fornyelse og andre henvendelser. Når du er tildelt rett til helsehjelp, kan du velge dette stedet. Hvis den legen du ønsker deg ikke er ledig, kan du sette deg på venteliste. Du kan selv finne og bytte til ønsket fastlege på helsenorge.


Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Medisinsk utstyr og hurtigtester. Narkotikatester og graviditetstester. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Fastlege og bytte av fastlege - Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til nsket lege p. Legene våre skal alltid vurdere om det er tungtveiende medisinske grunner til at du skal være borte fra arbeidet, både ved førstegangs og senere sykmeldinger. Dersom du har en diagnose eller sykdom må du sannsynligvis sende inn dokumentasjon i tillegg til legeerklæringen.


I Retningslinjer for vurdering av medisinske krav kan du se hvilke sykdommmer og diagnoser vi trenger ekstra informasjon om. Dokumentasjonen må du skaffe fra legen din, eller spesialisthelsetjenesten. I tillegg har legen krav på takst for planlagte hjemmebesøk til pasienter med kronisk alvorlig sykdom når dette anses nødvendig for å sikre pasienten faglig god oppfølging.


Når legen må rykke ut fra hjemmet til kontoret for øyeblikkelig hjelp, benyttes takst 2fk for første pasient. Jeg følte at jeg ikke kom noe videre hos fastlegen min , i forhold til mine bekymringer for leamus som jeg har hatt rundt i kroppen i ca. Hun tok nødvendige nevrologiske tester, men ville ikke henvise meg videre pga.


Min lege vurdering

Jeg kontaktet en annen lege for å få en second opinion. Jeg har ikke vært hos legen på mange år og vet faktisk ikke hvem min fastlege er. Hvordan finner jeg ut hvem som er min fastlege? Det er mest sannsynlig at den legen du var til behandling hos sist i din hjemkommune, er den legen du har blitt tildelt som fastlege.


Min side – arbeidsgiver Skjemaer for arbeidsgivere og tiltaksarrangører Altinn - refusjoner, søknader, rapporter, foreldre-, omsorgs- og pleiepenger m. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg