mandag 24. februar 2020

Isofix kg

Den er brukervennlig og festes med isofix. Mange barneseter har den hendige ISOFIX -løsningen for montering i bilen. Her på huset har vi et fint utvalg av barneseter med Isofix , samtlige av dem fra merker du kan stole på! Dette er både enkelt og sikkert for barnet ditt!


Dette har sammenheng med at isofix -systemet dessverre kun ble utviklet for å takle kilo. Når barnet veier kilo, blir det bare kg igjen til selve stolen.

Noen biler har også isofix -ankre i fremre passasjersete. Det finnes i dag flere bakovervendte isofix -baserte babyseter (klasse 0-kg ). De fleste isofix -baserte barneseter (klasse 9-kg ) er imidlertid fremovervendt. Her finner du isofix , trepunktsbeltevarianter, i-Size og mye mer til barn mellom kg - kg. Isofix -festene i bilen kan kun belastes med kg.


Storselgere fra blant annet Britax, BeSafe, Axkid og mange andre finner du her. Tenk èn, to og tre ganger slik at du garantert finner det som er riktig for din familie, og gjør det på Lekmer. HER er en liste over biler som har isofix fester, mange tror isofix kun finnes på de aller nyeste bilene, dette stemmer ikke helt.

Moderne barnesete med Isofix og Top Tether. Stolen har fem punktsseler og energiabsorberende justerbar hodestøtte. Disse barnesetene har fremovervendt montering. Med en beltestol er du sikret riktig belteføring, slik at barnet er trygg under hele kjøreturen.


Isofix gir mange fordeler, blant annet er de enkle å montere og i tillegg er det tryggere enn vanlige beltebaserte modeller. Kjøp Isofix kg på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Isofix kg i kategorien Bilbarnestoler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Bilbarnestoler ved hjelp av vår tjeneste. I bilstoler fra BeSafe sitter ditt barn trygt og behagelig, bakovervendt eller fremovervendt. Støtteben settes i fotbrønnen og toppankre monteres øverst på ryggen på setet (egne fester).


BeSafe fokuserer på at barn skal sitte bakovervendt så lenge som mulig, vi vet at dette er det sikreste! CYBEX Sirona ( isofix ) Småbarnstol (0-kg , opptil 1cm), kombistol, R44: CYBEX Sirona kan i teorien brukes av de aller minste, men Forbrukerrådet anbefaler at babyer sitter i bilstoler som utelukkende er laget for de fra 0-kg. Siden Sirona er beregnet på de fra 0-kg , regner Forbrukerrådet den som en småbarnstol. Før ditt kjøp er det viktig å se hvilket bilsete som passer din bilmodell. Det er viktig at du passer på at du kan feste ISOFIX -systemet på rett måte.


Om din bil ikke støtter ISOFIX installasjon av bilseter, bør du kjøpe en ekstra base slik at du kan montere ditt bilsete på en sikker måte. Bilstol 9-kg passer små barn fra måneder til år, eller til kg. Med en barnestol med isofix kan du enkelt montere barnesetet bakovervendt til barnet er minst år for optimal sikkerhet.


Bilstol, iZi Combi XISOfix , Besafe, Black cab, 0-kg.

Besafe iZi Combi XISOFIX er den første bilstolen med trinnvis isofix -fester. Nei, det finnes ingen stoler hvor barnet er indirekte festet i isofix over kg fordi isofix -ankerne er kun godkjent til kg. Du må feste stolen eller barnet direkte med bilens belter etter kg.


Det festes med belter og barnet kan sitte bakovervendt til kg. Er det noen som kan anbefale et barnesete for baby (ikke 0-kg men 9-kg , tror det heter klasse 1) som er bra for barnet å sitte i, bra trafikkmessig og uten isofix ? Vi har en bil uten isofix. Kan nevnes at det må være god benplass da guttungen vokser i lengden som bare rakkern. Axkid Rekid er altså noe så unormalt som en gruppe II-stol med isofix -fester. Det betyr imidlertid ikke at brukeren slipper unna underforankringsbeltene.


Disse skal alltid brukes for å forankre Rekid. Fordelen med Rekid er imidlertid at man kan bruke isofix -festene og dermed slipper å bruke bilens egne belter inntil barnet har passert kg. Sammenlign priser på Bilseter, Babybeskyttelse, Bakovervendte bilbarnestoler, Belteputer.


Finn tilbud på 8produkter fra Cybex, BeSafe, Britax og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg