tirsdag 18. februar 2020

Reiseforsikring europeiske

Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving Norge AS! Spar tid - Fyll ut et skjema. Får tilbud fra flere selskaper. Forsikre deg før neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring!


Gi din tilbakemelding her.

Vi vil gjerne høre hva du synes om vår nettside, produkter eller service — enten det er ris, ros eller forslag til forbedringer. Europeiske er Norges eldste spesialistselskap innen reiseforsikring. For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på Vilkår i tabellen under. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. Lenker til de andre forsikringsselskapenes forsikringsdekning finner du under tabellen.


Guide til reiseforsikring. Blir du syk og trenger legehjelp mens du er på reise, hjelper vi deg med å finne den beste legehjelpen. Vi har dessuten samarbeid med over Sjømannskirker over hele verden som også kan hjelpe deg ved behov.

Helsetrygdkortet dekker ikke utgifter til hjemreise når du er blitt syk eller utsatt for en ulykke. En reiseforsikring vil sikre deg mot utgifter som oppholdslandet ikke dekker, eller utgifter ved hjemreise. Gjelder kun i EØS-området og i Sveits. Når du er på reise er det viktig å ha reisekortet ditt lett tilgjengelig, dette kan du laste ned. Du kan også enkelt navigere deg frem til våre.


Hvert år forsikrer vi over en million nordmenn på reise. Kjøp enkelt på nett. Reiseforsikring best i test - blant de beste flere år på rad.


De fleste kredittkort tilbyr inkludert reiseforsikring dersom du betaler minst av de totale reisekostnadene med kredittkortet. Det innebærer at du må passe på at du faktisk har betalt halvparten av hver eneste reise med kredittkortet dersom forsikringen skal være gyldig. Reisekortet beviser at du har gyldig reiseforsikring , og bør alltid være med. Europeisk helsetrygdkort dokumenterer at du har rett på nødvendig helsehjelp i. Havner du på sykehus i utlandet uten å ha reiseforsikring , kan det bli dyrt. Sykehusregninger på flere hundre tusen kroner er ikke uvanlig.


I tillegg kan du bli utsatt for tyveri, ran, bortkommet bagasje eller behov for å avbestille reisen på grunn av sykdom for å nevne noe. Kortet dokumenterer at du har rett til nødvendig helsehjelp på lik linje med statsborgarane i opphaldslandet.

Uanset om du har behov for en rejseforsikring, der dækker dig på alle dine rejser de næste måneder, eller du blot skal rejse i to dage, eller du har brug for en afbestillingsforsikring, så finder du den her. Mange kredittkort inkluderer reiseforsikring som en del av fordelene sine. Ifølge Vennesland skal reiseforsikringen inneholde de viktigste. Det kan hende at du allerede har en reiseforsikring fra arbeidsgiver.


Da er det heller ikke nødvendig å kjøpe en egen forsikring. Det vil si at dersom du har eller har hatt sykdom som ikke lenger krever behandling, vil forsikringen fremdeles også gjelde dersom det oppstår en uventet forverring på reise. Rabattavtaler på reiseforsikring. Kredittkort med reiseforsikring.


Ta med europeisk helsetrygdekort. Samlerabatter De fleste forsikringsselskapene gir samlerabatter hvis du har flere forsikringer i samme selskap. Her er oversikten over dem.


Du, familien og eiendelene dine er forsikret. Les mer om hvilken reiseforsikring passer for deg. Vi ønsker at alle våre medlemmer skal være trygge når de er ute på reise. Hvilken reiseforsikring du bør velge er blant annet avhengig av hvor du skal reise, og hvor lenge du skal være borte. Med en gjennomsnittlig svartid på bare sekunder og et stort assistansenettverk, kan vi raskt hjelpe deg når du virkelig trenger det.


Vi dækker behandling af akut sygdom og tilskadekomst under rejsen. X Bagageforsinkelse. Plus og DKK 6for Basis, Ung og Backpacker pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg