tirsdag 11. februar 2020

Når kommer posten om morgenen

Når kommer posten om morgenen

Legg pakken rett utenfor døra, så henter og leverer vi den for deg. Forsikring inkludert. Pakken leveres i løpet av 1-dager. Prøv nå fra kun kr! Hos oss er posten i kassa når vi kommer hjem.


Skulle bare mangle siden klokka skal være ca 17. Det kan være mange grunner til at postmannen er sen. Ofte har de jo også en bil som skal frem. Posten - når kommer brevet frem - Forbruker, jus. Post i butikk - Når får dem levert pakker?


Hvorfor er det post i postkassen min når jeg kommer hjem fra ferie, selv om jeg har bestilt oppbevaring? Det finnes flere leverandører av både adressert og uadressert post. Posten oppbevarer kun post som blir levert av Posten Norge. Posten kan ikke forhindre at andre selskaper legger reklame eller andre sendinger i postkassen din. Nå får vi langt i fra pakker eller har andre ærend på posten langt i fra hver uke, så sånn sett er det ikke noe jeg irriterer meg over.


Når kommer posten om morgenen

Men siden jeg er en del hjemme (turnus jobb) så legger jeg merke til når postmann pat kommer. Sånn til vanlig, sånn som i dag kommer den oftest en gang mellom og 12. Når klokka ringer om morgenen ,. Ved bestilling på Posten er det fem dager.


Registrer hvilken adresse og hvem i husstanden bestillingen gjelder for og hvor lenge posten skal. Den ble sendt i går, men i dag sjekket jeg sånn sporingsgreie som posten tilbyr, der står det at den har vært i Oslo (jeg bor i Bergen) men har blitt videresendt hit. Dette er også en pakke som ikke har plass i postkassen. Jeg bor like ved postkontoret. Velkommen til Posten.


Når kommer posten om morgenen

Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Ja, nå venter vel mange spent ved postkassen fra tidlig morgen. Nå forventer de at Posten skal bidra til å hjelpe folk over i annet arbei og der er det et lite lys i tunnelen.


Det er en del nyetablering på gang i området, så det har vært snakk om at Posten skal ta kontakt med de som skal starte opp, og fortelle at det er ledig arbeidskraft å hente her, forteller de. Jeg reiser bort nå strax ( kommer hjem i morgen da) men har lyst sjekke posten først siden jeg venter så mange pakker fra ebay! Men når kommer postmannen på en lørdag? Når lampelyset kommer på om morgenen er hesten ganske søvndrukken, og myser for å holde lyset unna inntil irismuskelen kommer i gang med arbeidet.


Mens kua sannsynligvis er lys våken. Min teori blir altså: Hesten myser når lyset kommer på fordi den har svært lysømfintlige øyne, kanskje har langsom pupillrefleks, og kanskje også fordi den sover ordentlig om natten. Da jeg var deprimert, var det alltid verst om morgenen. Også i et par måneder etter at medisinen hadde gjort meg bra på dag og kveldsti var jeg fortsatt preget av tunge tanker om morgenen.


Når du står opp om morgenen ,. Først etter 3-måneder forsvant dette også. Nå kommer snøen i Sør-Norge. Det er allerede kuldegrader om natten i fjellet,.


Det jeg skal informere her om er hvor lang tid det tar fra du har blitt knipset av en fotoboks til informasjon om dette kommer i posten og hva du kan regne med vil bli lest av på farten du har blitt målt i. Regnbue ser vi også ofte når vi har regnbyger, altså en himmel med sprekker i skyene der sola slipper gjennom. Ses regnbuen om morgenen , kan dette tyde på at vi får en hel dag med mange regnbyger. Regnbuen om ettermiddagen kan komme i regnet fra den siste bygen denne dagen.


Se også forrige værtegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg