tirsdag 18. februar 2020

Reise til usa med barn

Vi skreddersyr familieferier til USA etter ønskene dine. Søk inspirasjon her. Overlat planlegningen og besværet til oss. Bestill et uforpliktende tilbud i dag. Se vårt utvalg av reiser her!

Ved innreise til USA skal alle norske statsborgere (herunder barn , uansett alder) være i besittelse av et maskinlesbart pass. Passet skal være gyldig i minst måneder etter hjemreise. Reglene gjelder all innreise til USA , også hvis du bare er på gjennomreise til andre deler av verden. Kalifornia er en drøm for mange, og mange tror nok at det er best å reise hit når barna har blitt litt større, eller helt enkelt uten barn.


Men det finnes massevis av herlige plasser og aktiviteter som passer for både liten og stor. Her er våre beste tips til barnefamilien som skal reise til fantastiske California. USA er et relativt trygt land å reise i, og de fleste reiser forløper uten problemer.


Kriminaliteten er generelt lav, men kan være høy i enkelte strøk i storbyene.

Risikoen for å bli utsatt for lommetyver i storbyene er til stede, spesielt på offentlige kommunikasjonsmidler. Her kan man feriere i ukesvis, avhengig av hvor mye man vil se og gjøre. Men med dagens flyforbindelser går det også an å ta en langhelg for eksempel i New York, byen, som i flere betydninger, har noe for enhver smak.


Vi jobber både med privatpersoner, grupper og firmaer. Ta kontakt for en hyggelig reiseprat! Skal du reise til USA gjelder dette: Skal du være i USA i inntil tre måneder, må du ha pass med elektronisk brikke for visumfri innreise. Det kaller vi e-pass.


Alle norske ordinære pass som er laget fra og med 3. Brikken inneholder blant annet eierens biometri (ansiktsfoto og fingeravtrykk). Og om dere skal reise til USA , krever det kanskje bytte av flyselskap. Husk å sjekke reglene for å reise som umyndig med alle selskaper. Mange reiseselskaper krever uansett en bekreftelse fra foresatte ved en eventuell reise for passasjerer under 18.


Men hvordan de vil at denne bekreftelsen skal presenteres, varierer igjen fra selskap til. Departementet for samfunnssikkerhet (DHS) krever imidlertid at alle passasjerer som har rett til å reise under dette programmet, søker om autorisasjon via ESTA-systemet (Electronic System Travel Authorization). USA Tours skreddersyr reiser til Florida.


Norske pass som utstedes etter 26. Hvis du har et maskinlesbart pass som er utstedt før 26.

Ikke bruk mer penger enn nødvendig! USA med et slikt pass også etter dette tidspunktet. Sammenlign tilbud og bestill. Planlegger du en ferie med barna?


Ingen problem – alle er velkomne hos SAS. Vi vil alltid gjøre vårt beste for å gjøre reisen din fornøyelig. Tjenesten for barn som reiser alene er kun tilgjengelig hvis barnet reiser med en vanlig billett.


Visse land krever skriftlig samtykke fra en forelder eller verge for barn på 12–år som reiser alene uten assistanse. Sv: Alle reisende, inkludert barn , må ha visum for innreise til USA , eller må være kvalifisert til å reise uten visum gjennom et spesialprogram, som f. Barn som reiser alene. Visa Waiver-programmet og må søker om godkjennelse gjennom ESTA. Alt du trenger å vite om assistanse for mindreårige som reiser uten ledsager, og hvor gammelt barnet må være for å kunne reise alene.


Bagasje for barn og spedbarn. Se hvilke bagasjeregler som gjelder for barn og spedbarn, inkludert barnevogner og bilseter. Ved reise og opphold til land med polioutbrudd må personer i alle aldre være vaksinert mot polio innen måneder før planlagt utreise fra besøkslandet. Dette gjelder også barn selv om de etter norsk program anses som fullvaksinerte.


Ved reise til land med krav om dette må internasjonalt vaksinasjonssertifikat tas med som dokumentasjon. Roma - Den evige stad - er alltid en reise verdt uansett hvilken tid på året du velger å dra dit, du vil nesten garantert få en hyggelig tur. Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til USA , men du må fylle ut en ESTA-søknad på internett for å få innreisetillatelse. Her er det lett å gå på en smell, for om du søker etter ESTA på nett, får du opp mange tilsynelatende offisielle nettsider som tilbyr deg å sende. Etter godkjenning mottar du et referansenummer.


Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Trenger du litt oppmuntring? Familieferie med baby og små barn. Jo mer moro de har det, desto mer kan du slippe løs ditt indre barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg