tirsdag 4. februar 2020

Tynne pannekaker

Pannekaker er enkelt å lage for alle som vil prøve. Litt morsomt er at det finnes ufattelig mange oppskrifter på pannekaker som omtrent er like, men ikke helt like. Når du lager pannekaker kan du altså optimalisere deg frem til den røren som akkurat du liker best, hvis du lager pannekaker flere ganger.


Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.

Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Stek tynne pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt smør eller formfett til stekingen dersom du ikke har en god teflonpanne. Smør på syltetøyet og rull pannekakene sammen.


Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på. Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen.


Slik får du pannekakene lekre, runde og tynne på 1-2-3!

Melk og mel piskes sammen til en klumfri røre. Rør inn egg, salt og smeltet smør i røra. Stek så tynne pannekaker i en varm stekepanne.


Jeg bruker bare litt smør i panna til den første pannekaken , og ellers ingenting. Crêpes suzette er en klassisk pannekakedessert med ekstra tynne pannekaker og en smakfull sitrussaus. Desserten serveres selvfølgelig med pisket krem.


Rør godt i røra før du begynner å steke. Tykk røre gjør det vanskelig å steke tynne pannekaker. Varm opp stekepanna høy middels varme (7-på en skala fra 1-10). Ha i noen dråper Flytende Melange, la margarinen bruse i panna til fargen skifter til gyllenbrun, og hell i røre.


Crepes - dessertpannekake - skal være tynnere enn tynnest og serveres med for eksempel is og bær. Denne oppskriften på pannekaker er en slik crepes-oppskrift, men disse spiser jeg like gjerne til middag, selv om det da ofte må en hel stabel til for å mette magene. Om du ikke har tilgang til naturens egne matkammers kan du kjøpe frosne blåbær. Til pannekakene rører du friske eller. Like godt smaker det med varme pannekaker med sukker, is eller flamberte pannekaker til dessert.


Se Whey-utvalget vårt her. Proteinpulver i mange utgaver.

Som mange av dåkke veit så elsker eg pannekaker. Då snakka eg sunne og proteinrike havrepannekaker som eg ete til frukost, lunsj eller kveldsmat med digg pålegg. Palacinke, pannekaker fra Balkan.


Passer til å fylles med noe godt og serveres som dessert. Grove bananpannekaker med havregryn. Finn beste matkasse i Norge eller bästa matkassar i Sverige. Grunnoppskrift pannekaker. Med denne oppskriften er du alltid sikret deilige pannekaker.


Alt det gode du kan fylle de med eller på finner du i selve oppskriften. Er det suppe til middag er det pannekaker til dessert. Det har i hvert fall jeg til gjengjeld å oppleve. Klikk på bildet for å komme til oppskriften. Jeg har i årevis jaktet på den beste pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste.


De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike. Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode. Glutenfrie pannekaker Tynne og sprø. Det er enkelt å lage glutenfri pannekakerøre. Og resultatet – hjemmelagde pannekaker – blir veldig godt.


Server de glutenfrie pannekakene akkurat slik du vil: Lag fylte crêpes, klassiske pannekaker med syltetøy eller en lekker pannekake -kake med krem og friske bær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg