onsdag 15. januar 2020

Sandviks navnelapper

Sandviks navnelapper

Navnelapper - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv. Gøyale navnelapper til barnas klær.


Selvklebende - 1stykk i pakken. Supersøte design, selvklebende. Svært enkel bestilling! Våre produkter har høy kvalitet og er svært enkle for deg å bestille, uten for mange valgmuligheter. Ta kontakt med vår kundeservice dersom du har noen spørsmål.


Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Sandviks tilbyr veiledning gjennom Babyverden. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Merk klær og ting så de ikke forsvinner!


Enten du har barn i barnehage og skole, eller foreldre på aldershjem, er det viktig å merke tingene med navn så de ikke kommer bort. Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper , de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater. Ekstra små navnelapper som er både supersøte og superpraktiske! Disse er perfekte til hårspenner, fargeblyanter, solbriller, verktøy, smokker, legoklosser og alt annet av lite format. Klær og sko også om du vil.


Velg blandingspakker med fargerike paletter eller enkeltpakker med favorittfargen din. Send meg en innloggingskode. Fine navnelapper med god kvalitet. Når navnelapper som ikke faller av er viktigst.


Det er irriterende når en navnelapp faller av i vask. Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby strykefrie merkelapper som kan brukes på alt – også klær og tekstiler. Barne- og babybøker som setter fart på språklæring hos barn. Goboken barnebokklubb gir rett bok til rett tid med alderstilpassede bøker.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. First time logging in? Your account will become available for access hours after your initial order is placed. Thank you for your patience! Klistremerkene settes rett på klær, leker og utstyr.


De tåler både tøff utebruk og vask i maskin. Design dine egne navnemerker, eller bruk en av våre ferdige maler. Klassiske navnelapper til klær. Dette for å unngå at vannet trenger inn gjennom tøyfibrene og ødelegger limets klebende egenskap.


For sokker, vanter og andre typer klær uten innsydde tøymerker, anbefaler vi strykelapper i sort hvitt. Om du ikke har hatt ditt første barn i barnehage enda er du antagelig lykkelig uvitende om hvor hot tema navnelapper er i barnehage. Vi har testet hvor godt navnelappene tåler vask.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg