mandag 13. januar 2020

Styrkeøvelser hjemme

Nettbutikken for deg som trener. Klær og treningsutstyr til styrke. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.

Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Her har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym.


Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr.

Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr. Det eneste du trenger tilgang til noe å henge deg i når du skal gjennomføre kroppshevinger. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme. Utfall frem Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i grader, bakerste kne skal også i grader ned mot gulvet.


Alt du trenger av utstyr er manualer og en benk. Forklaringer står under video. Et par håndvekter med løse skiver er alt du trenger for å lage ditt eget treningssenter hjemme. Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke. For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps).


Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater. Det kreves ikke utstyr og kan utføres hvor som helst! Du finner tips til ulike vanskelighetsgrader under hvert bilde. Treningsprogrammet består av styrkeøvelser som går på de store muskelgruppene og kjernemuskulaturen.


Sterk kjernemuskulatur er basis for en sterk kropp, og forebyggende for mange kjente plager i rygg- og nakke. Du trener kjernemuskulaturen gjennom de fleste øvelsene, og noen øvelser går enda litt dypere. Hele programmet kan du fint gjøre hjemme uten annet utstyr enn det du finner i stua.

Sterk rygg på minutter: Ett grunnprogram for deg som vil ha mindre smerter i ryggen. Er du rammet av knesmerter og redd for å trene feil? Her er gode, tilpassede styrkeøvelser for mer stabilitet, mindre smerte og bedre knefunksjon.


Knesmerter kan ha en rekke årsaker, slik som artrose, traume, muskeldysfunksjon og lignende. Men man kan helt fint trene styrke hjemme i sine egen stue, i skogen eller et annet ste hvor man bruker sin egen kropp og det man har rundt seg som motstand. Driv gjerne med andre treningsformer i tillegg. Ryggen en en kroppsdel som ofte blir neglisjert.


Da spesielt korsryggen. Bruk din egen kroppsvekt til styrketrening og bli sterk uten vekter. Her er effektive styrkeøvelser som trener hele kroppen på minutter.


Det er ikke alltid like lett å finne motivasjon til å trene. Kanskje sofaen og en god TV-serie frister mer enn å gå til treningssenteret, men det er faktisk like lett å få gjennomført en liten treningsøkt hjemme i stua. Det handler om å sette av ti bestemme seg og finne motivasjonen. Fest strikken et sted slik at den blir på høyde med skuldrene. For eksempel til et tre, til trappa hjemme eller til en flaggstang som på bildet over.


Stå med ansiktet vendt mot festepunktet. Flytt deg så langt tilbake slik at strikken er passe stram. Det finnes mange effektive øvelser for rumpa.


Først og fremst kjennetegnes de ved at det faktisk er rumpa som får mest juling, ikke framsiden og baksiden av låret eller ryggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg