mandag 13. januar 2020

Sunn frokost og lunsj

Sunn frokost og lunsj

Smarte, lette måltider gjennom hele dagen. Besøk vår nettbutikk her! Kjøp ditt favorittprodukt i dag.


Vi er i gang med ei ny veke og dei fleste av oss har en rutineprega kvardag med skule eller jobb. Lunsj og matpakke er en som regel en del av kvardagen og eit viktig og nødvendig påfyll underveis. Du trenger ikke bruke lang tid på å lage en god og sunn lunsj. Vi har samlet tips til en rask, enkel og sunn lunsj som gir masse energi. Sunn frokost Ni sunne frokoster.


Under har Kristine Økern og Line Gåsland satt sammen ni forslag til frokost som holder deg mett helt til lunsj. Miks sammen og juster oppskrifta som du ønsker,. Best med morgenkardio før frokost ? En deilig suppe kan være både enkel og rask å lage, og samtidig sunn og mettende. Ikke minst åpnes dørene til et hav av mulige smakskombinasjoner.


Sunn frokost og lunsj

Spesielt asiatiske supper kan skilte med deilige krydderblandinger og herlige kokosmelk-variasjoner, slik som denne kremete thaisuppen. Suppen er fri for både gluten, melk og egg. Et godt tips er også å lage klar lunsjen kvelden før.


Det meste holder seg godt i en plastboks i kjøleskapet. En god lunsj kan gjøre underverker for energien i løpet av dagen - sørg for at du ikke hopper over den, men har en lunsj du gleder deg til å spise. Alle forslagene vi listet over her til frokost , kan du også bruke til lunsj.


Den beste start på dagen starter med en god og sunn frokost. Oppskrifter på lapper, proteinbrø omelett og andre retter. Fem forslag til sunn og enkel frokost En sunn frokost gir deg drivstoff langt utpå formiddagen.


Og den behøver ikke være komplisert eller ta lang tid å lage. Sjekk våre forslag enten du er mest opptatt av energi, metthet, slanking eller må spise mens du er på farta. Salat, scones, sandwich, pai eller omelett. Her finner du fristende og enkle oppskrifter på lunsj - og småretter til både hverdag og helg.


Sunn frokost og lunsj

Noe for enhver smak. Se tips til hvordan fordele maten på tallerkenen til frokost , lunsj og middag. Sunne oppskrifter på og tips til frokost og lunsj. De fleste lavkarbo, noen lavkalori. Som regel sukkerfritt og noen ganger melkefritt, vegetarisk og Paleo.


Her har vi brukt ferskosten sammen med litt honning, sitronsaft og frisk basilikum. Dermed får du en nydelig dressing som passer perfekt til den sunne og lekre kyllingsalaten, men som også fint kan brukes som tilbehør til andre typer salat. Er så kjekt med enkel og sunn lunsj ! Hadde selv en digg fredagslunsj idag. Det handler om å dele gleden og erfaringene ved god mat. Mange gamle “sannheter” står for fall: for eksempel betydningen av dagens første måltid – frokost.


Mye tyder på at kroppen har godt av lange spisepauser – da får cellene anledning til å fornyes og repareres. Av og til bør frokost bli til lunsj. Disse forslagene til frokost og lunsj med lite kalorier er hentet fra boka Alt om 5:2-dietten.


Kristiansand må ha frokost og kaffe hver morgen for å våkne ordentlig. Ikke bare blir det en god start på dagen, hun holder seg mett til lunsj og syntes det er enklere å regulere måltidene. Jeg prioriterer å stå opp litt før jeg egentlig må så jeg har tid til å lage og spise en ordentlig frokost.


Sunn frokost og lunsj

Her er gode forslag til hva du kan servere til frokost. Det finnes mange spennende, raske og sunne alternativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg