fredag 24. januar 2020

Selskapsleker

Fest- og Selskapsleker for både Barn og Voksne. Nordens største utvalg! Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen.


Hvor godt kjenner du partneren din? Hvem av gjestene rundt bordet har best hukommelse? Tom for ideer til selskapet?

Her finner du garantert minst en lek som passer. Stor samling med velkjente klassikere og nye kreative selskapsleker. I dag hadde jeg laget til en selskapslek vi skulle hatt på 17. Det ble ikke tid til den i dag, men ingen fare - alltid godt å ha noe i bakhånd til en annen anledning. Det finnes INGEN morsomme selskapsleker for de som ikke liker selskapsleker ! Sikkert noen idioter som vil hevde det de har en ALLE synes er morsomt, men da kan jeg avkrefte det for deg med en gang!


Vi var da ute på en plass som het Kavringen? Her hadde vi ulike aktiviteter.

Den mest gøyale var der vi ble delt inn i flere lag. Ypperlig lek i en forsamling der mange av gjestene ikke kjenner hverandre fra før. Og det beste av alt: Dette er en hyggelig, harmløs, morsom og helt ufarlig aktivitet.


Den kan utmerket gjennomføres meget tidlig på kvelden. For år tilbake deltok jeg i en lek, som var kjempe morsom. Vi møtte opp på biblioteket der vi ble delt opp i grupper. Det ble utdelt lister til hver gruppe over ting de skulle greie å samle sammen på en begrenset ti mulig det var timer. Forslag til BORDPLASSERING SOM SELSKAPSLEKER - til festlige anledninger.


En go gammeldags selskapslek kan være det som skal til for å dra selskapet ditt til nye høyder. I disse tider når det er så populært med nettbrett og mobil, så kan det være et kjærkomment avbrekk å finne på en. Det er så mye mer hyggelig om man bare kan få lov til å snakke om det man vil, istedet for sånn påtatt moro.


Jeg hater selskapsleker. Barnebursdag for skolebarn. Morsomme selskapsleker setter prikken over i´en i et barnebursdag. Mens selskapsleker nå mest assosieres med barns fødselsdagsselskaper, var det tidligere også mere utbredt med selskapsleker for voksne.


Her er forslag til morsomme bursdagsleker. Mange selskapsleker for barn har nok opprinnelig hørt hjemme i en voksen sammenheng. Bjørnen sover - En lek som alltid er vellykket blant de minste.

Dette er som vanlig forball bortsett fra at i dette spillet skal man har brille laget av plastik glass og strikk på. Husk å lage et lite hull i hver av sidene til å feste de to plastik koppene sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg