mandag 27. januar 2020

Vegetar oppskrift

Bestill Mat hos Just Eat på nyttårsdag. Hundrevis av forskjellige restauranter. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.

Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Vegetaroppskrifter som alle får til. Bla gjennom vår store oppskriftsbok med spennende, smakfulle vegan- vegetaroppskrifter.


Finn oppskrifter på f. Bruk bønner, linser, sopp og nøtter for å lage gode erstatninger for eksempel kjøttdeig, eller kjøp vegetarprodukter. Her har vi samlet våre oppskrifter til frokost, lunsj, våre middagstips og tilbehør. Vi har samlet et knippe vegetar -retter fulle av gode smaker.

Har du en kjøttfri dag i uka, for eksempel kjøttfri mandag, finner du garantert noe du vil like her. Det er viktig at kostholdet vårt dekker kroppens behov for alle de næringsstoffene den trenger. Egne forsider for vegetar - oppskrifter. I de ti årene eller så som er gått siden jeg begynte å bli mer bevisst på kjøttforbruket mitt, har jeg samlet et godt knippe oppskrifter jeg ofte går tilbake til. Mettende, naturlig sunne middager, som godt kan spises på en hverdag.


Linsegryte med fornemmelsen av Marokko! Sødme fra rosiner og eple sammen med krydder og chili gir en dyp og kraftfull smak. Den både varmer og metter! Enkel Enkle oppskrifter har få operasjoner og enkle prosesser.


Mange er også raske, men om de tar lengre tid er det gjerne koke- eller steketid som kun er ventetid. Her finner du de rettene som passer inn i travle hverdager hvor du ikke orker så omfattende kokkelering. Dette er en oppskrift på klassisk lapskaus med norske rotgrønnsaker og vegetarboller.


Prøv grønnsakslapskaus! Dersom du bruker melne poteter vil lapskausen normalt jevne seg selv, gjør den ikke det kan du jevne med maisenna. Her er det rom for individuell smak og alternative råvarevalg, men i en minestrone skal det alltid være bønner og tomat.


Husk å sette av tid til å bløtlegge bønnene!

Quesadillas er så enkelt som ostefylte tortillas, og fyllet kan du variere som du ønsker. Dette må legges inn før du steker disse herlighetene enten i panna eller på grillen. Her får du våre beste oppskrifter på fristende vegetarmat. Shakshuka er en spicy og sunn vegetarrett.


Overraskende enkel. Stikk nellikspikrene i løken og legg den i en kjele sammen med linser, laurbærbla salt og vann. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Her finnes du ukesmeny med middagstips, fristende kaker og bakst, sunnere retter, vegetar samt tips til trender og råvarer i sesong. Laccha paratha med et lag av margarin i, og kombinasjon crispy og fluffy gjør at den bare smelter i munnen.


Tidligere har jeg en oppskrift av aloo paratha på bloggen – det er er altså et indisk flatbrød fylt med potetmasala.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg