fredag 17. januar 2020

Zero2four trille

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Hos Barnas Hus finner du triller fra kjente merker og i alle prisklasser! Vi hjelper deg med å finne riktig trille for deres behov. Liten skade på et bakhjul, men det merkes ikke ved trilling. Vært med på en sommerferie og ellers brukt til.


Zero2four trille

Les hva andre har skrevet om dette produktet. Sammenlign priser på Zero2Four Bangkok (Sportsvogn) Barnevogner. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Vogna er god å trille , med enkle hjul bak og doble foran. De doble hjulene kan låses.


Det vil fungere fint å dra denne vogna langs en sandstrand - den virker robust. Denne trillen har svært god plass under setet, slik at du kan ta med noen bæreposer eller lignende. Aluminiums-ramme- Stor varekurv- Kalesje med dobbel tekstil - Komfortable håndtak- Frontbøyle- Solide hjul- Fås i kahki med rødt kantbånd eller kahki med brunt kantbånd-. Zero2four er en solid 5-trinns trille.


En trille er så mangt. De finnes triller i alle typer størrelser. Fra Crescent Compact som er en solid og robust trille med god liggestilling , til BabyZen YoYo som blir så liten at man knapt kan se den. Velg en trille etter ditt behov. Er det en du kun skal bruke på reise , er kanskje ikke hjul og plass det du skal tenke på.


Den skal trille godt på de vanlige sommerunderlagene: innendørs i avgangshaller, på fortau og asfalt. Det bør også gå greit å dra den langs stranda. Barn som trenger en hvil, bør også kunne sove i en reisetrille. De aller enkleste paraplytrillene som er helt uegnet til soving, har vi derfor ikke med i denne testen.


Zero2four trille

Som håndbagasje på flyet – og for rulling under mellomlandingen – er Pockit genial. Den er også perfekt å ha med som en ekstra hvileplass for et eldre søsken, da vognen passer inn i varekurven under de fleste andre barnevogner. Pockit er overraskende god å trille med tanke på hvor liten den er, men du bør holde deg på flate underlag.


Kan en baby på mnd bruke de trillene der hvis ryggen legges helt ned? Hvor gammel og hvordan gikk det? Zero2Four Breeze - Foreldrepraten - Foreldrepraten - Libero Zero2Four Breeze. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi skal kjøpe trille til 5-åringen når lilleøster ankommer verden om ikke lenge.


Zero2four trille

Har sett litt rundt, og tror vi har landet på en av disse. Men hva er forskjellen? Har egentlig bare vært og sett på zero2four , men ser at den 4me på babyshop er ganske lik. Vi har mountain buggy fra før, og er s. Jeg har denne trilla og er egentlig på utkikk etter en erstatter fordi jeg ikke er så fornøyd.


Det kommer litt an på hva man venter av en trille , og hvor mye man er villig til å betale. Regulerbar vogn- og gåsele som passer fra 0-år. Selen kan brukes når barnet lærer å gå, samt holde barnet på plass i høystolen, i vognen og trillen.


Zero2four trille

Vogn- og gåselene hjelper med å holde barnet på plass i høystoler og vogner. Legg selene over barnets skuldre og fest den til stolen eller barnevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg