torsdag 30. januar 2020

Refleksjonsnotat pdf

Refleksjonsnotat Momenter som er viktige å ta med når dere skriver refleksjonsnotat. Konsentrer deg om dine reaksjoner, handlinger, holdninger og følelser. Beskriv helst en situasjon der du har vært deltager.


TABELL: Tabellen brukes i denne teksten for å gi en rask oversikt over fakta på en ryddig måte. De ulike tekstelementene har ulik forntstørrelse. Som ledd i psykiatripraksisen i modul skal du skrive et refleksjonsnotat om noe du har opplevd eller observert i praksisperioden. I praksisperioden er det mange inntrykk. Formålet med notatet er å få anledning til å tenke litt i dybden rundt en situasjon som har gjort inntrykk på deg.


I undervisningen diskuterer vi hverandres notater. Det er et viktig mål for studiet at dere som er. Det ledes av prosjektansvarlig for Fyrtårnsprosjektet, professor Lena Bendiksen.


Noen kommentarer til refleksjonsnotat Å reflektere betyr å tenke etter eller tenke gjennom noe. Samtidig som en personlig refleksjon er av stor betydning for kompetanseutvikling. Jan Frode Lindsø gjennomføre fjernundervisning selv, vil jeg nå ha noen hensiktsmessige verktøy som jeg ikke hadde før studiet.


Det vil være flere erfaringer her jeg vil kunne dra nytte av i min jobb som lærer, både i det fysiske klasserommet og via nett. HVA ER ET REFLEKSJONSNOTAT ? Velg tema som interesserer og engasjerer deg, det gir liv og inspirasjon til skriveprosessen. Betegnelsen ”notat” brukes fordi du som studenten kan bearbeide disse ytterligere etter tilbakemeldingene fra. Jeg har vært på forelesninger om refleksjonsnotat , lest i boka av Bie og lest her på forumet. Jeg skjønner likevel ikke hvordan jeg skal sette det opp, hvordan det skal se ut, hva det skal inneholde eller noe som helst, når jeg nå sitter og har hjemmeeksamen.


Refleksjonsnotat pdf

Skulle så gjerne sett et eksempel på. Jeg går første året på HiST, og vi skal ha refleksjonsnotat som en del av eksamen. Kan noen forklare, evt sende en link til et refleksjonsnotat. Microsoft Word - TFS - refleksjonsnotat.


Presentasjons- og refleksjonsnotat Det skal sendes inn et kort presentasjons- og refleksjonsnotat dager før første samling på videreutdanningen Ledelse, roller og samspill i menighetene. En mal som hjelper deg å skrive et refleksjonsnotat om en arbeidsprosess. NDLA sin visjon er å lage gode, åpne digitale læremidler for alle fag i videregående opplæring og støtte opp om elever og lærere i aktivt og deltakende læringsarbeid. Problemstillingen for denne artikkelen er hvilken betydning refleksjon har i lærerutdanningen. Basert på en enkel slutning om at det som er viktig for profesjonsutøveres læring med stor sannsynlighet også vil gi kraft til studenters profesjonskvalifisering, er store deler av artikkelen viet en diskusjon av forskningsstatus når det gjelder refleksjonens betydning for læreres.


Reflesksjonsnotat til det første året i sykepleie. Hensikten med oppgaven er å bli godt kjent med taushetsplikten og følge, og respektere loven. Et refleksjonsnotat er en form for tenkeskriving, som ofte foregår underveis eller på slutten av en prosess. Det er de faglige problemstillingene som er viktige.


Studentene skal skrive et refleksjonsnotat etter hver samling. Disse notatene settes inn i en perm (refleksjonsperm) som kontrolleres av lærer på slutten av studiet. Dette notatet danner grunnlag for en individuell obligatorisk veiledning med lærer.


I refleksjonsnotat (etter endt stp.) skal studentene bruke litteratur fra det obligatoriske felleskurset og supplere med annen aktuell litteratur, dette kravet blir ivaretatt. En pedagogisk utvikling i tråd med de nye kravene som kontinuerlig blir stilt til samfunnets borgere oppfatter jeg derfor som nødvendig. Retningslinjene for skriving av refleksjonsnotat er: De skal være fra 500–7ord og være fokusert på en situasjon studenten har utført eller observert.


De skal beskrive en situasjon som har gjort inntrykk, dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg