mandag 20. januar 2020

Vanligste guttenavn

Finn vanligste guttenavn nå på Kensaq. Hvilket guttenavn er det vanligste og mest populære? Guttenavn og mye mer for du hjelp til hos oss. Listen under er basert på befolkningen i Norge per. Hoang med 1bærere.


Kanskje vil du sjekke familiens navn, eller lete etter navneskatter i listen? Husk at sorteringen er basert på hele befolkningen, ikke bare nyfødte. Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke.


Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor. Dette er en liste over populære navn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.


Det er to tydelige bølger som har vart en periode nå: Korte jentenavn som slutter på a eller ah, og guttenavn som har rot i Bibelen,. Jakob er et typisk bibelnavn. Når også neste guttenavn på listen, Lucas, er bibelsk, ser vi at bølgen med bibelske guttenavn ikke er over. Hvor mange heter det samme som deg? Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Navnet har bare vært utenfor topp tre ganger. Er ditt navn på listen? Sofie vipper ned Marie som mest brukte fornavn. For første gang på svært lenge er ikke Marie mest brukte annet fornavn. Mest brukte kombinasjon var Emma Sofie.


Mohammed betyr prisverdig, og er det vanligste navnet blant minoriteter i Norge. Det er flere skrivemåter, men de vanligste er Mohamma Mohame Mohammed og Muhammad. Hva med Ingolf det er jo helt crazy navn men X-onkelen min heter det;og han er verdens herligste og når du har smakt litt på det,rr det ganske kult tror neppe det er 2-i bhg gruppa med det navnet! Filip , sammen med Philip, Fillip og Phillip, gjorde et kjempehopp og ble årets mest populære guttenavn , mens Emma ble årets jentenavn. En fy-liste Navneforsker Jørgen Ouren i Statistisk sentralbyrå (SSB) mener personlig at nybakte foreldre bør holde seg unna navnene på topplisten når de skal velge navn til sine håpefulle.


Her kan du lære om norske guttenavn (mannsnavn). Nyere statistikk er ikke på tilsvarende adresser, pr. Populariteten skyldtes helgenkongen Olav den hellige, skriver Ivar Utne i boka Hva er et navn? Andre helgennavn er Hallvard og Sunniva, som ble til Halvor, Synneve, Synnøve og Synne.


Vi kjenner alle til historiene om Odin, den aller mektigste blant de gamle, norrøne gudene. Likevel er det ikke sikkert det er ham de har hatt i tankene, alle de foreldrene som har gitt guttene sine navnet Odin de siste årene. SIDE2): Kjært barn har mange navn, heter det.


Når man skal velge navn til den kommende verdensborgeren, så er det i bunn og grunn kun fantasien som setter grenser. Seks nye guttenavn kom inn på topp 1listen. Frans endte høyest med en 75. Nye navn på topp listen var Alexander og Noah, ut gikk Axel og Vincent.


Vanligste guttenavn

Hansen, Johansen, Olsen. Sen-navnene er i særklasse de som går mest tilbake. Det viser seg da at det aller vanligste guttenavnet i Israel er Mohammad. Det nest vanligste guttenavnet er Noam.


De neste jødiske guttenavnene er Uri, Itay og Yossef. De mest populære guttenavnene blant muslimene er – etter Mohammad – Ahme Omar og Yusuf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg