onsdag 29. januar 2020

Priser mallorca

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie.

Din reise begynner her. Gjør turen til Mallorca uforglemmelig. Bestill de beste turene og aktivitetene. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt. Mallorca har en lang vintradisjon, som kan spores totusen år tilbake i tid.


Og det siste århundret har vinproduksjonen fått en ny fiende i turismen, da innbyggerne skjønte at det var mer penger å tjene på den. Styr unna turistfellene i havna. Dritmat til dyre priser og selgere som prøver å prakke på deg all mulig søppel der du kunne hatt en hyggelig middag ved stranda.

En god regel er at steder som har en innkaster alltid skal unngås og det gjelder omtrent samtlige restauranter i havneområdet langs med stranda. Jeg og ei vennine skal på to ukers tur til Mallorca snart, og i den forbindelse trenger jeg litt info fra noen som har vært der. Har lest så mye negativt i avisene de siste dagene om at prisene der har gått så mye opp. Om du ønsker å se mer av øya og ta deg rundt på egen hånd er nok leiebil å foretrekke. Veien på Mallorca er veldig fine, de er bra skiltet, og utenfor selve Palma er trafikken ganske rolig.


Booking Holdings Inc, verdensledende innen online reise og relaterte produkter. Mot en ekstra avgift kan du få tilgang til spaet på stedet, som har badstue, hamam og dampba og du kan også bestille massasjer og andre behandlinger. Milelange strender og tapasbarer.


Det er mange ting som gjør Mallorca unik. Luftballong kan du bestille ved Mallorca Balloons like utenfor byen Manacor. Se flere hoteller på Mallorca her. Muligheter for en aktiv ferie.


Bak strendene venter en aktiv del av Mallorca. Med golfbaner er det mange steder du kan slå ballen med golfkølla. Dagene i Palma by kan fylles med alt fra ba shopping, museumsbesøk, mat og drikke – alt finner du i byen med kallenavnet Middelhavets perle.


Til tross for at Mallorca bare er mil på sitt lengste finnes det likevel flere titalls små og store byer og badelandsbyer. De beste strandområdene ligger på den nordøstlige delen av øyen hvor du kan bo på reisemål som Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro, Can Picafort og Cala Mesquida.

For de som er spesielt interesserte ligger det også en outletbutikk i Inca sentralt på Mallorca. Vi har Mallorca å takke for skomerket Camper. Hesperia Ciudad de Mallorca ligger omgitt av en vakker hage i boligstrøket La Bonanova, og har et sesongåpent utendørsbasseng med solsenger. Shopping hele dagen på Mallorca Vanligvis har butikkene åpent mellom 09.


De store kjøpesentrene i byene tar ikke siesta, så her kan du være rimelig sikker på at du kan shoppe hele dagen. Palma er hovedstaden på Mallorca , den største av øyene i Balearene i Middelhavet. I tillegg til Mallorca består øyene av Menorca, Ibiza og Formentera. Besøker du flotte Palma, så har du kommet til ferieøya Mallorca som var favorittstedet til kong Fernando og dronning Isabel da de trengte avkobling.


For å finne prisen i norske kroner, kan man grovt sett gange beløpet med 9. Den unike søkefunksjonen på Flyreiser. Du finner alltid de laveste prisene på flyseter til alle destinasjoner. Spanias offisielle myntenhet er Euro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg