fredag 10. januar 2020

Vektøkning uke 30

Finn laveste nettpris her. Fra uker og dager til uker og dager av svangerskapet. Hva er normal vektøkning i svangerskapet? Annengangs og er ikke bekymra i det hele tatt.


Vektøkning uke 30

Blåser i hva vekta sier (vet ikke engang hva jeg veide før graviditeten), men ser mer på hvor store håndtaka blir! Jeg tror lav vektoppgang i tredje trimester kan ha med tap av muskelmasse å gjøre (jeg tror iallefall det er det det er hos meg). Generelt blir man litt mindre mobil, og treningen stopper ofte opp.


Personlig tror jeg at jeg har mistet et par kilo muskelmasse i tredje trimester (har ikke trent styrke siden uke pga diverse), og de to kiloene som har kommet på er dermed egentlig rundt fire kg. Norge har ikke egne anbefalinger for vektøkning i svangerskapet, men viser til amerikanske retningslinjer for vektøkning. Her anbefales vektøkning ut fra hvilken KMI den gravide har ved begynnelsen av svangerskapet. Er også i uke og var hos legen forrige uke.


Jeg sa jeg syntes det var mye men det syntes ikke legen min. Veier kg mer enn jeg burde men skal allikevel gå opp - kg i svangerskapet iflg. Da ligger jeg ganske greit an.


Jeg er litt overvektig i utgangspunktet, så bør nok nøye med med kg totalt, ideelt sett. Men tviler på at jeg greier det. Da var uke rundet og i går var jeg på besøk hos jordmor på kontroll.


Vektøkning uke 30

De siste ukene har jeg følt meg veldig pigg og i løpet av de siste ukene har jeg passert ca mil med gåturer. Jordmor mente først at det så ut som jeg ikke hadde gått opp, helt til vekta viste seks ekstra kilo. Dette er første uke i 3. Vanligvis kommer den største vektøkningen i uke til 2 for så å avta noe i 3. Men for enkelte kommer den største vektøkningen i siste trimester. Man gir litt opp, orker ikke å passe på vekten. Det får bli som det blir.


Les mer om vektøkning i denne artikkelen. Når du er gravi er det meningen at du skal gå opp i vekt. Omtrent halvparten av dette tas opp de siste ukene av svangerskapet, noe som faller sammen med en periode der det skjer en rask forkalkning av fosterets ben og rask vektøkning av fosteret. Vektøkning hos barn som får morsmelk.


Barnet skal følge sin forventede kurve i percentilskjemaet som helsestasjonene bruker. Uke - 1kg Uke - 1kg Uke - 1kg Uke 37. P Nei, uff, vektøkning er det eneste ved et sv. Jeg ble dessverre syk i uke 30.


Selv om den siste måneden jeg var gravid var fæl, og jeg sitter igjen med kg ekstra etter fødselen, drømmer jeg allerede om nestemann. Regn ut din vektøkning under graviditeten med vår vektkalkulator. Hvor mye er det normalt å gå opp i vekt når man er gravid?


Vektøkning uke 30

Går man mest opp i vekt i begynnelsen av graviditeten eller kommer vektoppgangen i slutten av graviditeten? Regn ut hvordan din vektøkning bør se ut måned for måned under graviditeten. Husk at frukt, som er sunt, inneholder masse sukker, og bør unngåes dersom du har vansker for å gå ned i vekt og ønsker å kutte sukkerinntaket. Fruktjuice er verstingen i så måte: Eplejuice inneholde mer sukker enn Coca Cola! Håper at mine innspill og råd her vil være til nytte for deg.


Gravid i uke – Symptomer under graviditeten. Når man har spurt gravide kvinner i uke hvilke graviditetssymptom de har, så har de svart at hele lider av ryggsmerter, lider av trøtthet og av sure oppstøt (ifølge Pregnancy Symptoms Week by Week). Lengre ned på siden kan du se hvilke symptom våre besøkere opplever i uke 25.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg