onsdag 8. januar 2020

Menssmerter ikm gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Menssmerter i svangerskapet.


Mange gravide bekymrer seg for dette, men småblødninger er også veldig vanlig. Hvor kraftige mens smerter fikk dere før ikm når dere var gravide ?

Ikm er imorgen og har allerede fått positiv test. Men sitter med veldig sterke mens smerter nå i den nedre regionen. Blir nesten litt bekymret, så må bare spør dere!


Akkurat slik hadde jeg også! Så man nesten ikke vet hvor man skal gjøre av seg. Hadde det i natt også. Men det er ganske likt på urinveisinfeksjon-smerter,så jeg vet ikke helt. Har du noen gang lurt på hvorfor det er slik at menstruasjon fører til magekramper?


Nå er jeg litt bekymret, og håper du kan berolige meg.

For ca uker siden hadde jeg en liten blødning. Denne stoppet av seg selv, jeg ble undersøkt av lege, og mormunnen var helt lukket. Jeg er gravid i uke 25. Smerter i forbindelse med menstruasjon kalles også dysmenoré. Menstruasjonssmerter, eller menssmerter , starter rett før eller samtidig som selve menstruasjonen og kan vare i alt fra noen timer til flere dager.


Som regel vil man først oppleve menstruasjonssmerter rundt puberten, men hos noen kvinner oppstår menssmertene i voksen alder. Svært mange kvinner opplever menssmerter i større. Etter år uten prevansjon og x antall ivf forsøk (som har resultert i en skjønn liten gullunge) lurer jeg litt på om vi faktisk har fått det til på gamle måten sånn helt tilfeldig. Men, har også menssmerter , men ingen blødni.


Et litt over uker på vei. Har litt mensmurringer som kommer og går. Men i går kveld fikk jeg plutselig sterke menssmerter som gjorde meg veldig nervøs. Det gikk over etter en times tid. Og har ikke blødd noe.


Er det dårlig tegn tror dere? Andre som har hatt lignende? Det var ikke sånn at det st. Sliter du med sterke menssmerter ?

Da kan det hende du har en vanlig, men ganske ukjent sykdom. INFERTIL: En av tre som har sykdommen, strever med å bli gravid. Kan dette være begynnelse på graviditet?


Tidlige tegn og symptomer på graviditet er uteblitt menstruasjon, kvalme og oppkast, ømme og forstørrede bryster, hyppigere vannlating og økt søvnbehov. Det startet med sterke menssmerter. Det er år siden sist jeg var gravid. Maria Storsveen (40) har slitt med smerter store deler av livet.


Men å bli gravid var like vanskelig som det hadde vært de siste årene. Det starter gjerne med en utstråling mot bena og korsryggen, og ledsages av symptomer som kvalme, diare eller tretthet, sier gynekolog Vivek Sethi hos Kvinnehelse på Lørenskog. Forstoppelse og treg mage er en vanlig plage hos gravide.


Eller gravid -murringer som jeg også skjønner det kan. Er gravid i uke og har utrolig menssmerter og vondt i korsrygg. Gjør så vondt at jeg våkner midt på natta.


Men fikk det etter jeg var på g. Menstruasjonslignende smerter eller uspesifikke magesmerter rett over lysken er vanlig i svangerskapet. Noen får smerter midt i eller øverst oppe i magen. Slike smerter er ufarlige og blant de vanligste plagene i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg