torsdag 16. januar 2020

Reise uspesifisert

Reise uspesifisert

Finn reise uspesifisert nå på Kensaq. Informasjonssjef Elisabeth Larsen-Vonstett i Startour understreker at det kan være penger å spare på å reise uspesifisert i forhold til en fullpris billett på et hotell av god standard. Mange oppdager derimot at det ofte bare koster noen hundrelapper ekstra for et garantert bosted og velger dette fremfor å reise uspesifisert. Hvis det går an å ordne et bytte, betaler du hele kostnaden for det nye bostedet.


Reise uspesifisert

Hvis den reisende etter at reisen er påbegynt avviker fra arrangementet, er vedkommende pliktig til å informere Kroatienspecialisten om dette. Det er obligatorisk å bestille transfer ved bestilling av reise med uspesifisert innkvartering. Solsjansen - uspesifisert reise All Inclusive. Jeg har reist uspesifisert mange ganger (hovedsaklig Hellas, men også Tyrkia) opp gjennom årene, og har stort sett utelukkende positive erfaringer. Mitt utgangspunkt har alltid vært at selskapene alltid ønsker fornøyde kunder, og at uspesifiserte sjelden eller aldri plasseres på de mest lugubre plassene.


Da vi var alene (før ungene kom til verden) reiste vi alltid uspesifisert. Vi kom uten unntak til flotte hoteller og resort-steder. Guidene på stedene vi kom til forklarte dette med at de uspesifiserte plassene var på steder de ikke fikk solgt og siden de flotteste hotellene var dyrest var det ofte disse de satt igjen med. Sammenlign og bestill restplasser uspesifisert med TUI.


Hege Hermansen har reist uspesifisert med barn, og har bare gode erfaringer. Er du ikke fornøyd med standarden på det du blir tildelt, kan det være mulig å kjøpe seg opp til bedre bosteder. Da risikerer du å måtte betale avbestillingsgebyr til hotellet du opprinnelig ble tildelt, i tillegg til listepris for det nye bostedet. En uspesifisert reise passer ikke for alle. Denne typen av reise kan passe utmerket for visse, men langt i fra alle.


Standarden er som regel lavere enn på spesifiserte reiser og beliggenheten er ikke alltid den beste. Du reiser uspesifisert til flyplassen i enten Bodrum eller Antalya, og du får informasjon om hvilket hotell du skal bo på først ved ankomst til reisemålet. Er du spontant og eventyrlysten, kan du bestille en uspesifisert reise – det er ofte de billigste plassene og du får først vite hvordan du skal bo når du ankommer på reisemålet. Om du vil vite hvordan du skal bo, velger du en spesifisert reise der du kan lese om hotellet på forhånd.


Drømmer du om å reise til et eksotisk sted – vi hjelper deg finne det beste reisemålet! Våre dyktige reisekonsulenter hjelper deg med å realisere reisedrømmen din! Uansett hva slags ferie du ønsker deg, finner du den hos Ving. Når du reiser uspesifisert , har du har krav på egen seng og tilgang på bad. Hvis du må dele rom, har du rett til å nekte hvis vedkommende er av motsatt kjønn.


Før du kjøper en uspesifisert reise , bør du tenke nøye over om det gir komfort og privatliv nok for deg. Innkvartering kan skje på steder som ikke er presentert i katalogen eller på våre nettsider. Det betyr også at ved reiser til en destinasjon med flere feriesteder kan innkvarteringen skje på hvilket som helst av disse stedene.


Har reist uspesifisert til Tenerife et par ganger. Den ene gangen havnet vi i Puerto de la Cruz på et ikke altfor bra hotell, men det var greit nok bortsett fra at utsikten fra rommet var rett ned i en bakgate. En annen gang havnet vi i Los Gigantes på et ganske bra hotell. Hvis du ikke absolutt vil til en bestemt by kan uspesifisert være greit. Chartertur til Skiathos, to uker uspesifisert hotell, ordentlig sommervarme, lange sandstrender og fulle engelskmenn – her kommer vi!


Jeg hadde helt glemt hvordan det er å være på chartertur. Dette er en beretning fra vårt første møte med Skiathos. Den unødvendig tidlige flyavgangen som gjør at vi må sette vekkerklokka på kl 04.


Reise uspesifisert

Etter litt forsinkelser, flytur på t og litt kø i immigrasjonen satt vi spente på bussen til vårt uspesifiserte hotell i Hurghada. Velg uspesifisert Hvis du bare vil på ferie til solen og ikke har spesielle ønsker eller krav kan du spare riktig mange penger ved å velge en uspesifisert reise. Du kan risikere å havne på et veldig enkelt hotell, men du kan også være så heldig å få bo på et 4-stjerners hotell.


Uspesifisert reise Bestemmelser ved uspesifisert reise. Bostedet bekreftes etter ankomst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg