torsdag 23. januar 2020

Trening for lår

Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre. Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Trener ankler, kjernemuskulatur, lår og rumpe.

Hvilke muskler trenes: Ankler, kjernemuskulatur, lår og rumpe. Slik gjør du: Vær så rett som mulig i ryggen mens du senker deg rett ned. Kom så langt du kan opp på tærne og press knærne ut til siden. Løft deg selv opp igjen mens du fortsatt står på tærne.


Gjør øvelsen rolig og. Strammere rumpe og lår til sommeren? I går kveld var vi ute for å spise en bedre middag, og i dag blir det både løpetur, trening og middag før det braker løs med rosa sløyfe løpet i Oslo i morgen.


Men siden mange har etterspurt litt inspirasjon på treningsfronten tenkte jeg det kunne være en ide å gå gjennom gode øvelser for både rumpe, lår og setemuskulaturen.

Stå oppreist på knærne. La en treningskamerat holde omkring anklene. Senk overkroppen framover mens du spenner lår -hofte-rygg muskulaturen, og holder rygg og hofter strake.


Snu bevegelsen før kroppen når gulvet og vend tilbake til utgangsposisjonen. Håper dere er godt i gang med den nye uka, og ut ifra snapper og kommentarer ser det ut som dere også er godt i gang med trening. Jeg blir så inspirert av dere alle sammen, og dere er virkelig en pådriver til å få meg ut på løpeturer. Et enkelt og greit treningsprogram for å trene lårene uten vekter. Programmet består av ulike øvelser for hele den nedre delen av kroppen og er glimrende om du ønsker å forme og stramme opp lår og rumpe.


Slanke og veltrente lår er nok noe svært mange kvinner drømmer om. For hvor herlig hadde det ikke vært om vi alle så ut som Hollywood-stjerner når vi vandret rundt i miniskjørt og hotpants? Nå er det imidlertid slik at vi kvinner (heldigvis) er født forskjellige, og fra naturens side har de fleste av oss litt bredere hofter og lår.


Få en fast rumpe på uker Hvorfor trene i timevis på ellipsemaskinen når du kan ta en snarvei til fast rumpe og flotte lår hjemme på stuegulvet med verdens ­mest effektive rumpeøvelser? Nordic hamstrings gir god trening for bakside lår , setemuskler og korsrygg. Eventuelt kan man bruke en elastisk strikk som assistanse. Hormonene og høyere fettprosent betyr at fettet ofte legger seg på rumpe og lår hos kvinner.


Men det betyr ikke at du ikke kan gjøre noe med det, tvert imot.

Her er det nødvendig med både styrke- og kondisjonstrening. Nettbutikk med fri frakt over 400. Klær, utstyr, tilskudd og tilbehør. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet.


Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå. Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen.


Finn alt du trenger av treningstøy, treningsutstyr, sunn smartmat og kosttilskudd. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Ha vekten på hælene, bøy i kne- og hofteled og gå rolig ned til lårene er. Trening av hofte-, lår - og benmuskler.


Hvordan du ser ut påvirkes også mye av hvordan du beveger deg og bruker kroppen. Crossfit-skolen video: Skyttelspurt trener sete, lår , legger, puls og koordinasjon. Tre øvelser til sterke lår Veltrente bein får kanskje ikke samme anerkjennelse som muskuløse overarmer eller sixpack.


Men det forandrer ikke på at beintreningens tunge løft er en viktig del av styrketreningen, som hjelper hele kroppen og er med på å gi et harmonisk ytre. Jeg får aldri sagt det nok – det er her du har muligheten til å forme kroppen din. Og vil du ha bra bein er du pent nødt til å hilse litt på disse vektene. Jeg har møtt utrolig mange jenter som ønsker mindre lår og derfor holder seg langt unna beintrening.


De har nemlig altfor mye muskler i beina fra før av …? Selv liker jeg å trene legger og lår ved å gjøre ballettøvelser i tillegg. Jeg kan for eksempel stå på tærne når jeg gjør skulderpress. Ingen stjernevurderinger enda.


Inneholder reklame for X-LIFE Jeg er stor fan av alt som gjør trening mer tilgjengelig. Alt som ikke gjør at man føler det er masse styr og stress, men moro og lettvint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg