fredag 17. januar 2020

Sunn hverdagsmat

Sunn hverdagsmat

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager. I hverdagen er jeg opptatt av at tre ting. Middagen skal gå fort å lage, hele familien skal like den, og den skal være sunn.


Laks med råstekte grønnsaker og pesto, tilfredsstiller alle disse kravene. Desirèe Andersen er damen bak konseptet bloggen fitfocus. Målet hennes er å vise hvordan man med små, enkle grep kan gjøre det lett å leve sunt. Her får du sunn inspirasjon til alle dagens måltider.


Under mottoet små skritt - stor forskjell arrangerer Familiesenteret BraMat kurs for familier med barn i skolealder. Oppstartskveld er torsdag 7. Denne oppskriften er utrolig enkel å huske da det skal være 2gram av alle de tre ingrediensene og den skal stekes på 2grader. Silje har plukket blåbær og med hjelp av mormoren bakt denne to ganger i sommer og den var så utrolig god. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. Paibunnen er sunn fordi den inneholder grovt mel og cottage cheese og bare litt fett. Paifyllet består av magert kjøtt, samt masse gode grønnsaker. Paien inneholder mye protein av god kvalitet (kylling, egg og cottage cheese) noe som gjør paien ekstra mettende og god! Havregrynsgraut med knasande topping.


Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Ved å erstatte oksekjøtt og rømme har stroganoff blitt en sunn og mager hverdagsmiddag, lover den treningsglade matbloggeren.


Min stroganoff passer perfekt i en travel hverdag, gjerne i forbindelse med en treningsøkt, forteller matblogger og treningsentusiast Kristine Weber. Min filosofi er at sunn mat skal være godt, rimelig og lett å lage – i hverdagen og i barnehagen. Nylig holdt jeg kostholdskurs for Stinta Barnehage og deres ansatte i Arendal. Jeg holdt et tretimers foredrag, gav et minimatlagingskurs og styrte en menyworkshop. Grunnleggende kostholdskunnskap er viktig når barnehagen skal servere barna.


Sunn hverdagsmat

Tara er Norges største kvinnemagasin og gir deg kvalitetspåfyll innen selvutvikling, helse, voksen mote, sunn og deilig mat, kulturstoff, spennende reisemål og inspirerende reportasjer! Sunn hverdagsmat – laks bolognese. Foto: Lise von Krogh.


Påsken består for mange av mat, mat og atter mat. Om du føler du har spist mer enn du bør i påsken kan denne ukemenyen full av sunn og enkel mat være noe for deg. Sunn og rask middag Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage sunn mat. Siden hverdagen etter påskeferien starter på en tirsdag, gjør ukemenyen også det. Her er oppskrifter som tar høyst minutter å lage.


Sunn hverdagsmat

Til matpakken i morgen. Når du lager varm mat til middag, er det ofte lurt å lage en litt stor porsjon (som f.eks. her av stekt laks). Da har du deilig restemat til nistepakken dagen etterpå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg