tirsdag 28. januar 2020

Tallgåter for barn

Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Finn laveste nettpris her. Gåter for deg som er glad i tall. Hvor gammel er jeg?


Nedenfor finner du et stort utvalg krevende tall og matte gåter.

Vi har samlet de beste tallgåtene vi kan, og vil veldig gjerne lære flere. Hvilket tau kan du ikke dra i, og hvilken kopp kan du ikke drikke av? Her er gåter for barn som liker å gruble.


Leter du etter gåter for barn ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke gåter som passer godt for barna. Hvem må alle mennesker, selv konger og keisere, ta av seg hatten for?


Tre menn sitter på en benk.

Barn tenker utenfor boksen. Det er den sannferdige, som alltid snakker sant, løgneren, som alltid lyver og skøyeren som man aldri kan vite om man kan tro på eller ikke. Klikk på pilene for å se flere gåter. For å se andre kategorier som kan være passende for barn , vennligst besøk hva er jeg gåter. Og i tillegg til å være morsomt for barna , gir også vitser og gåter utfordringer og trening: vitser krever ofte at de må se sammenhenger og resonnere seg frem for å forstå poenget.


Og gåter er en utfordring i seg selv. Her må man ofte tenke utenfor boksen, noe som fremmer kreativiteten hos barn. Dine foreldre har et barn som aldri har vært din bror.


Hva er det for noe som hver dag blir vasket med svamp, men som likevel aldri blir ren og hvit? Hva slags troll og ånder eksisterer virkelig? Forbehold: Selv om vi har gjort vårt beste for at all informasjon og alle quiz-spørsmål skal være korrekt, så kan det forekomme menneskelige feil. Kontakt oss gjerne om du finner noe som er galt i spørsmålene, så skal vi få det rettet på snarest.


Gjennom gåter blir de utfordret på en morsom måte, og må ofte resonnere seg frem til en løsning. Dette er lærerikt og gøy - på en og samme tid. Bryn dere på gåtene nedenfor, og ikke gi opp for lett. Ben og mat, men ikke gå eller spise. Quiz av typen lett blanding beregnet på barn.


Tallgåter fenger folk, det er det ingen tvil om.

Det er er gjerne gåter som ved første øyekast ser enkle og løs-bare ut, men som slettes ikke er det når du prøver deg på dem selv. Quiz hvor barna er best Under Superkviss er det de yngste i familien som får sjansen til å briljere med sine kunnskaper. Jeg husker vi hadde mange av dem da jeg gikk på skolen. Men nå kommer jeg ikke på noen.


Eldstemann skal ha med en ting hxn skal lage gåte på. Kan noen hjelpe meg? Eller skal ha en gåte om. Svaret må tastes inn, og man får tilbakemelding på om man har svart riktig eller ikke. Her kan man finne diverse mattenøtter.


Er man så heldig at man har prosjektor i taket, er dette veldig engasjerende. Vitser om barn , situasjoner der barn er involvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg