tirsdag 17. september 2019

Solarium solkrem

Kroppen din utsettes for ytre påvirkninger hver dag. Få en herlig brunfarge. Inneholder gardenia. Suppler med kosttilskudd. Fyll på med vitaminer og næring. Velduftende, nydelig deo.

Velg den som passer deg. Finn solkrem i vårt store utvalg av praktiske produkter til reisen. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup.


Riktige produkter for din hud - unik hudtest som gir deg tilpassede anbefalinger. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Fjern kosmetikk før soling og ikke bruk solkrem eller produkter som skal fremskynde bruningsprosessen. Ikke bruk solarium hvis du bruker medisin som kan gjøre deg ekstra lysømfintlig.


Er du i tvil, oppsøk lege.

Vent minst timer mellom de to første gangene du tar solarium. Ikke sol deg ute og i solarium på samme dag. Solarium solkrem med ekte gull! På ett eller annet tidspunkt i historien, må reglene omskrives og hvor vi må endre alt vi vet til noe nytt.


Beste solariumskremer, solkremer, fuktighetskremer, tan extenders og kremer etter solarium. Hvorfor skal man ikke bruke solkrem ? Bruk av solkrem i solarium frarådes. De anbefaler at dersom du skal ta i bruk solarium og er redd for å bli brent bør du heller kutte ned på solingstiden. Mange vil, når de bruker solkrem i solarium , tenke at de kan ligge lenger for å oppnå den brunfargen de ønsker. Men bruk av solarium i alle aldre øker risikoen, og jo mer du bruker, jo høyere er risikoen, forteller Nilsen.


LES OGSÅ: Ansiktsspray med solkrem - funker det? Men har du derimot brukt en solariums krem er det noe helt annet. Bør jeg bruke solkrem i solarium ? Hensikten med å gå i solarium er for de fleste å bli brune. De anbefalte maksimaldosene som er gitt for hvert solarium og som kunden skal finne oppslått i solstudioene, tar utgangspunkt i hudens følsomhet når den ikke er smurt.


Solkrem hindrer bruning og solforbrenning. Uansett om du skal kjøpe solarium til hjemmebruk, eller starte ditt eget solsenter har vi det du skulle trenge. Her finner du alt fra solarier beregnet på ansikt og mindre områder av kroppen, til nymotens solsenger med den siste teknologi.

Bruk solkrem med minimum faktor 15. Ingen solkrem beskytter 1prosent, så ikke vær lenge i sterk sol selv om du har smurt deg. Kremen gir best effekt hvis du smører deg rikelig før du går ut, gjerne to ganger på utsatte steder. Sol og solarium kan gi hudkreft. Mye sol og solarium kan være helsefarlig og gi deg hudkreft.


For å redusere hudkreftrisikoen kan du beskytte deg med klær og solkrem og begrense tiden du er ute når sola skinner sterkest. I tillegg gir solarium en sterkere eksponering fra UVA stråler enn for UVB stråler. Det er naturlig, målet med solarium er jo å få brunfargen raskt. Statens strålevern fraråder bruk av solarium for å bli brun, da forskning viser at bruk av solarium øker risikoen for hudkreft. Risikoen er størst når man starter i ung alder og tar solarium ofte.


Les mer hos Apotek 1. Nå er ikke poenget med spørsmålet mitt om hvorvidt det er sunt med solarium eller ei. Ser ut som om noen har forvekslet solariumskrem med solkrem hvilket er forståelig, men jeg bruker ALDRI solkrem med faktor i solsenga. Tanning booster var det jeg henviste til.


Det å ta solarium før en sydentur er også populært, for at huden skal få et bedre grunnlag før den sterke sydensolen. Dette er dessverre veldig feil å tenke. I mange solarium er det hele seks ganger så mye UVA-stråling som i utesolen. Etter årets solfattige sommer bør flere ta solarium eller dra på Syden-ferie,.


Ta heller kortere solingstid framfor å bruke solkrem. Vegaz er fantastisk, både i design og dimensjoner! Hver eneste detalj av denne Premium solsengen er nøye vurdert og laget for å oppnå best mulig resultat av solbehandlingen.


Med moderne design, og med komfort og kvalitet i fokus, vil dette gi deg en ny opplevelse innen solarium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg