torsdag 5. september 2019

Graco trille

Mange gode merker, rimelige priser og rask levering! Jollyroom har et godt utvalg med Cracos produkter, bl. Graco Stadium Duo er en lettmanøvrert dobbeltrille. Den kan brukes som søskenvogn eller tvillingvogn sammen med Graco babybilstol. Vognen har en noe opphøyet bakre sittedel som gjør det mulig for barnet ditt å få god utsikt.


Grundig rengjort og god som ny!

Graco Mirage Plus er en smidig og lett håndterlig trille. Mirage er lett og kan legges sammen med en hån og vognen blir kompakt og fristånde sammenslått, for smidig oppbevaring. Vognen har sving- og låsbare framhjul, og en ryggstøtte som er justerbar i tre posisjoner, samt full liggestilling. Praktiske koppholdere som kan skjules når de ikke er i bruk, justerbare armlener og nakkestøtten kan enkelt justeres ettersom barnet vokser.


Belteguidene sørger for at bilens 3-punktssele blir plassert korrekt. Babycare kundeklubb. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene først. Buttplug Anonymkode: 8e91e.


Vi gir deg oversikten over beste barnevogn og barnevognspakke fra kjente merker, og hvor du kan få kjøpt dem billigst.

Prisguiden - den enkleste starten på et godt kjøp! Anonym bruker skrev: De kan jobbe helt ned til og inntekten blir da regnet ut ifra og ikke 1. Vet det, for faren til mine har gjort det i mange år. Takk for at jeg må jobbe mer en 1 for å forsørge oss. Har barna mest, må jobbe mest og idioten koser seg.


Akta Graco har triller for alle formål! Samt en elegant søskenløsning, ta en titt på Quattro Tour Duo! Ved å oppgi rabattkode TRILLE i kasseområdet trekkes rabatt ifra på din ordre! En trille er så mangt.


De finnes triller i alle typer størrelser. Er det en du kun skal bruke på reise , er kanskje ikke hjul og plass det du skal tenke på. Velg en trille etter ditt behov. Graco sommertrille Tilbudspris: 69-Ord. Paraplytrille med kalesje og frontbøyle.


Dobbel trille som blir megen kompakt sammenslått. Den store reisen eller bare en tur til byen. Vi har vognene for alle tilfeller.


Enkle å pakke sammen, tar veldig liten plass og er lette å manøvrere både i bymiljø og i skogen.

En smidig vogn for de litt større barna som trenger å hvile føttene noen ganger. Sammenlign tilbud på graco sweetpeace fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Som håndbagasje på flyet – og for rulling under mellomlandingen – er Pockit genial.


Den er også perfekt å ha med som en ekstra hvileplass for et eldre søsken, da vognen passer inn i varekurven under de fleste andre barnevogner. Pockit er overraskende god å trille med tanke på hvor liten den er, men du bør holde deg på flate underlag. Noen som har likt, med sånn trille til? Det ser helt åndssvakt ut, men sikkert veldig praktisk.


Trillen har godt polstret sete og seler. Kommer med regntrekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg