tirsdag 3. september 2019

Mensen etter ppilleslutt

Jeg fortalte henne da at jeg ønsket å slutte på pillen, hun sa det kunne ta litt tid før jeg ble gravid i og med at jeg ikke hadde regelmessig mens før jeg begynte på pillen(18år første gang jeg fikk mensen , tok den gang en del prøver men alt så normalt ut). De aller fleste får mensen etter bare noen få uker. Det er uvanlig at det går måneder eller mer.


Første eggløsning etter siste p-pille kan komme etter bare noen dager. Hva skjer med kroppen ved P-pilleslutt ?

Vil jeg få mange bivirkninger? I og med at du vet at du ikke er gravid er det ikke noe å stresse med. Noen ganger kan det gå litt tid før mensen er regelmessig etter at man slutter med p-piller.


Heisann:) jeg sluttet på p piller for en ukes tid siden. Mensen etter hormonspiral. Hvis du har tatt ut en hormonspiral vil det ofte komme en blødning etter noen dager. Etter en måneds tid er blødningene tilbake til det vanlige, opplyser Moen.


Hvor lang tid tar det å få tilbake mensen etter at du har født et barn?

PS: Som du skriver i brevet ditt er det utifra dagens kunnskap ikke nødvendig å ta pauser i p-pillebruken. Les mer om prevensjon. Sluttet på p pilla september og enda ikke hatt mensen , skal ha i dag etter mine beregninger, men skal det ikke komme en blødning umiddelbart etter. Tenker du på å bli gravi eller har du allerede prøvd en stund uten resultat? Her finner du andre prøvere!


Jeg har fått tilbake mensen med en gang etter p-pilleslutt og blitt gravid på andre forsøk. Har sluttet med p-piller nå, og håper mensenn kommer ganske fort. Planlegger prøving fra mai, men synes det er greit å kaste pillene nå. Har gått på p-piller i flere år og avsluttet brettet siste helgen i april. Har enda ikke hatt tegn til mensen og lurer på hva folks opplevelser har vært rundt mens etter p-pilleslutt ? Den første måneden hadde jeg ikke utflod i det hele tatt, men i minst en måned nå har jeg hatt mer enn da jeg bru.


Disse fagfolkene besvarer ikke lengre nye spørsmål i vårt forum, men her kan du lese tidligere spørsmål og svar. Håper også at jeg har hatt el. Dette er også min første pp etter p-pilleslutt.


Så nå er det bare å vente å se. Tror det er veldig forskjellig fra person til person når mensen kommer igjen. Bli gravid etter p-piller.

For noen er det å bli gravid etter bruk av p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon. For andre krever det derimot mer innsats, og det vil ta lengre tid enn hva man tror. Jeg har hatt vondt i korsryggen de siste ukene, og har følelsen av at mensen kommer hvert øyeblikk, men det har den ikke gjort enda. Har flere hatt det sånn når de sluttet på p-piller? Og siden jeg ikke er gravi så trodde jeg da at murringene som jeg hadde for noen uker siden kanskje var eggløsning, men da burde jo mensen ha kommet nå.


Eggløsning etter p-pilleslutt Hei! Hei, jeg er år og har nettopp sluttet på p-pille (Louette). Har brukt pillen jevnt i nærmere år. Jeg gikk brettet ut, og det kom en b. Noen som har erfaringer eller evnt vet når den kan ventes? Fr hadde jeg mensen nesten hver eneste uke, pga p-pillene jeg gikk p. Heldigvis ble jeg gravid raskt, p andre syklus etter p-pilleslutt , ellers hadde det.


Hvis du har hatt ubeskyttet samleie etter at du har glemt en p-pille eller flere, kan. Min frste syklus etter p-pilleslutt for to r siden var dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg