fredag 20. september 2019

Enkel glasur

Ha melis i en kjøkkenmaskin. Ha i eggehvite og sitronsaft, og pisk på middels høy hastighet. Pisk til konsistensen er som en tykk krem.


Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake.

En saftig gulrotkake med mørk sjokolade er enkel å lage og smaker deilig. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården! Dersom du skal lime ting sammen, kan det være et poeng. Ellers er det hipp som happ. Melisglasuren uten egg er derimot selvsagt et godt valg om noen som skal spise glasuren , er allergisk mot egg.


Sett gjerne farge på glasuren med noen dråper konditorfarge. Wow, ble overrasket at den faktisk var superrask å lage som du sier. Og kjempe enkel var den også!

Berit Nordstrand sin, den er det mye mer smak i. Også brukte jeg smør Eldorado smøremyk med rapsolje smør, gir litt mer melke smak siden jeg ikke kunne bruke melk. Enkel Tid 20–min. Bland sammen smør, melis, kakao og kaffe til en glasur. Smør eller sprøyt glasuren på kaken når den er kald.


Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Denne oppskriften gir en kjempesaftig sjokoladekake beregnet til stor langpanne, som er enkel å lage og lett å lykkes med. Kaken rekker til mange og elskes av både store og små. Glasur til sjokoladekake.


Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis. Bak en enkel sjokoladekake i langpanne.


I denne oppskriften har vi tilsatt litt sitronsaft som gjør at glasuren får en friskere smak og lysere i fargen.

Den kan også tilsettes konditorfarge for å gi ønsket farge på glasuren , eller smakstilsetninger som litt kakao for å lage en enkel sjokoladeglasur. Variasjonsmulighetene er dessuten uendelige, og du kan fylle og toppe dem med dine favorittsmaker. I denne enkle oppskriften bruker vi en pose muffinsmiks slik at det går enda fortere å lage muffinsene, og du får mer tid til å nyte sammen med gjestene. Slik lager du glasur til saftig og enkel sjokoladekake.


Smelt margarin i en kjele og tilsett fløte. La dette bli varmt og trekk det av platen. En god glasur er prikken over i-en på ethvert bakverk. Ina-Janine Johnsen fra Mat på Bordet deler her sine beste tips til hvordan du kan lage god glasur , og du får oppskrift på nydelige glasurvarianter.


Den er enkel å lage, og lett å lykkes med. Den ser også veldig sommerlig ut med deilige blåbær. Stroh-rom eller konditor-rom. Når det gjelder glasuren på toppen, det står 5gram melis så bruker jeg aldri mer enn maks 1gram melis ilag med philadelphia osten.


To gode varianter av topping til sjokoladekake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg