mandag 30. september 2019

Raske middagsretter

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her.


Det finnes dager som føles som en evig kamp mot klokken. Da er det godt med noen raske middagstips. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.

Raske middagsretter Bla til innhold. Foto: Studio Dreyer-Hensley. Fisk er raskt å lage, smaker godt og er sunt. Nordmenn vil ha sunn, rask og variert middag, men vi ender som regel opp med de samme usunne middagene uke etter uke. Kanskje på tide med noen nye sunne og raske favoritter?


Nordmenn flest har et begrenset antall middagsretter på repertoaret. De fleste har faktisk ikke mer enn ni til tolv middagsretter som vi lager igjen og igjen – og igjen. Vi trenger alle noen gode middagstips og oppskrifter i blant.

Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage. En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på.


Vi gir deg enkle og raske middagstips som består av bare varer, og som er ferdig på under minutter. Enkle og deilige hverdagsmiddager du lager ferdig på under en halvtime passer perfekt i en travel hverdag. Oppskrifter som lar deg bruke mindre tid på forberedelsene og mer tid på å kose deg ved middagsbordet. Det er vel spørsmålet for mange i disse dager. I FORM gir deg sunne og enkle oppskrifter på rask middag som du tryller frem på bare minutter.


Dette er matbloggeres ultimate hverdagsmiddager som de aldri blir lei, og ofte griper til når de føler seg litt uinspirerte. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av. En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Her ser du hvordan. Mange er også raske , men om de tar lengre tid er det gjerne koke- eller steketid som kun er ventetid. Se på tids-estimatet på oppskriften for å se om det også er raskt å lage, om sulten banker på døra!


Når jeg ser på hvilke oppskrifter som blir lest av dere lesere så er det tydelig at ikke jeg er den eneste som synes det er deilig å komme tilbake til hverdagsrutinene igjen. I dette innlegget har jeg samlet sunne og enkle middagsretter. Middagene tar kort tid å lage og er perfekt hverdagsmat som kan nytes med god samvittighet.

Dårlig rå men ikke så veldig gira på en tørr Grandiosa? Vi har samlet digge matretter som er sunne og veldig billig! Enkle middager barn elsker, og som du kan lage store porsjoner av. Ovnsstekt kylling, pasta basta, superkjapp hverdagslapskaus, chili con carne, tomatisert supersuppe og fisk i form. Denne ukens spennende middagsretter Frister det med kyllinglår i kokosmelk eller honningstekte kjøttbøller med couscous?


Studenter stryker i kosthold - Men sunn mat trenger verken å være dyrt eller ta lang ti sier ernæringsfysiolog Kari H. Bugge i Grete Roede AS. Påsken består for mange av mat, mat og atter mat. Om du føler du har spist mer enn du bør i påsken kan denne ukemenyen full av sunn og enkel mat være noe for deg. Siden hverdagen etter påskeferien starter på en tirsdag, gjør ukemenyen også det. Små endringer i hverdagen - De siste årene er det blitt lansert et utall forskjellige dietter som alle er sunne, men som også er fjerne fra folk flest.


Det passer ikke Hvermansen bare å spise rå mat eller plutselig å skulle utelate en matvare man alltid har spist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg