onsdag 25. september 2019

Treningsprogram for rygg

Kjøp fôr i metermål og se det store utvalget vi har til prosjektet ditt. Norway Shop, den offisielle butikken for gensere fra Dale. Det er viktig å fortsette å trene når man blir eldre.


Men hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Finn laveste nettpris her.

Trener også anti-rotasjon av rygg og bekken, og dermed skrå magemuskler og multifider i ryggen. Med en litt eksplosiv bevegelse bøyer du albuen spisst bakover og klemmer begge skulderbladene sammen bak i ryggen. Ryggen består av hovedmuskelgrupper. Det er latissimus dorsi (den brede ryggmuskel) som er plassert på hver side av ryggen.


En veltrent rygg kjennetegnes ofte med en v-form. Hovedfunksjonene til denne muskelen er å strekke ut, rotere og dra armene mot kroppen. Pull-ups, eller chins, er gjerne øvelsen(e) folk som trener mye liker å starte en god ryggøkt me og ikke uten grunn.


En sterk rygg gir deg en sunn og god holdning som gjør at også fremsiden kommer mer til sin rett.

Kjør deg skikkelig ut med disse ryggøvelsene og se deg selv i speilet etterpå. Jo, framsiden av overkroppen ser mye bedre ut. Jevn belastningskurve og lang arbeidsvei gjør denne også til en god øvelse for øvre rygg. Kan egne seg fint på medium til et høyt antall repetisjoner.


Treningsprogram dager i uken. Dag Pullups 2-reps x 2. Dag Pullups 4-reps x 4. En sterk rygg er det beste våpenet mot ryggsmerter, samtidig som du sikrer en rank kroppsholdning. De seks øvelsene du får her, gir god og effektiv trening av ryggmusklene, men du får også trent resten av kroppen – på bare minutter. Derfor bør du gjøre ryggøvelser.


Hver fjerde mann har regelmessig ryggsmerter. Tren vekk magefettet, eller bli kvitt en kranglete rygg ! Basis treningsprogram for nybegynnere og viderekomne. Mengdetreningsprogram. Bygg muskler, få flat mage, og få maksimalt ut av din trening med treningsprogram.


Bøy i hofter og knær og len overkroppen framover med en nøytral og rett rygg.

Trekk strikken langs siden uten å bevege overkroppen. For ekstra utfordring kan du bruke tyngre manualer i stedet for strikk. Sitt med en liten knekk i knær og strak rygg. På denne siden finner du det styrketreningsprogrammet som passer for deg og dine ambisjoner. Rygg For ryggen velger vi en vertikal pluss en horisontal øvelse.


Pull-ups eller Chin-ups er to øvelser som begge i stor grad aktiverer store mengder muskelfibre i latissimus, men også flere muskler i ryggen. Bli strammere med styrketrening 5. Tidligere i høst hadde vi Julie fra Høyer Trondheim på besøk, der vi satte opp et tredelt styrkeprogram for hele kroppen. Et treningsprogram for mage er bra å ha, og det vil styrke de viktige kjernemusklene, noe som er veldig viktig for helse og holdning. God holdning = Flatere mage.


RETS RÅESTE TRENINGSPROGRAM – DEL Her er ukas oppdaterte treningsprogram , med alle de øvelsene jeg anbefaler deg å bruke for optimal muskelvekst. Aktiviser mage og rygg , trekk navlen inn mot ryggraden. Strekk ut venstre arm og høyre ben.


Tenk at du strekker rett ut, du trenger ikke løfte høyt opp. Forslag til treningsopplegg for hele kroppen, kun med kroppsvekt og gjenstander du allerede har i huset som motstand. Bein, sete, armer, bryst og mage og rygg. Hold i noen sekunder.


Gå i kong Leonidas fotspor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg