mandag 23. september 2019

Eplekake i langpanne wenches kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Krydret eplekake i langpanne Fantastisk god eplekake som egner seg godt til frysing. Dette trenger du: 5g mykt smør 5g sukker 5g hvetemel ss bakepulver ts kanel ts vaniljesukker ts.


Saftig og god eplekake i langpanne med sukker, kanel og hakkede mandler. Eplekaken er perfekt til dugna skoleavslutning eller bursdag. Bytt ut epler med rabarbra til rabarbrakake. Se meg bake Sarah Bernhardt i langpanne p God morgen Norge. Wenches kjkken: En lettbakt eplekake i langpanne.


Bred deigen utover i en smurt, paprikledd formliten langpanne (x cm). Wenche har funnet fram oppskriften på eplekake fra hun. Ekstra saftig eplekake i langpanne.


Eplekake i langpanne wenches kjøkken

Det er noe helt spesielt med eplekaker. Smaken er vidunderlig velkjent og bare duften av krydder og frukt i skjønn forening lokker store og små ut på kjøkkenet for å få en smak. Aller best er det når man kan lure seg til en liten prøvesmak mens kaken fremdeles er varm.


Her har du oppskriften på en stor og KJEMPEGOD eplekake i langpanne ! Rømme i deigen gjør kaken veldig saftig og myk. Oppskrift på saftig og enkel hjemmelaget eplekake i langpanne. En langpanne holder til ca.


Eplekake i langpanne wenches kjøkken

Varm stekeovnen til 1oC. Rør smør og sukker hvitt og luftig. Rør inn hvetemel, bakepulver og egg. Kaldt vann eller eplejuice røres inn helt til slutt. Dette er en god og stor oppskrift på eplekake.


Sett et frossent kakestykke et par minutter i mikroen - og vips - så har du perfekt temperert eplekake klar til servering, gjerne med en kule vaniljeis. Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Skjær eplene i båter og legg dem i kaldt vann.


Eplekake i langpanne wenches kjøkken

Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland sammen smør og melk og visp blandingen i eggedosisen. Herlige og lettbakt eplekake i langpanne. Denne gangen laget jeg eplekaken i en liten langpanne (x cm), perfekt til å ha med seg på arrangementer eller på jobb til kakesultne kolleger. Eplekake i langpanne er praktisk å lage til kakelotteriet, skoleavslutningen eller i andre lag hvor det går mye kake.


Mor Monsen er en saftig og god formkake. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kaken tiner forholdsvis raskt. Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Eplekake i langpanne wenches kjøkken

Det spesielle med denne oppskriften er at kakedeigen inneholder en liter vaniljesaus, og dette gjør at kaken får kjempemyk konsistens og veldig god vaniljesmak. Nå på høsten er eplekake en av favorittene her hjemme, og særlig en vi pleier å lage i langpanne. Den er også fin å fryse. Da blir det litt flere stykker og mer kake til alle:) Vi bruker en liten langpanne men om du dobler oppskriften passer det i de store langpannene.


Oppskriften under først passer i den lille pannen og den er lett og saftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg