torsdag 12. september 2019

Eksem på penis

Skincity er din hudpleieklinikk online. Få anbefalinger av våre hudterapeuter. Stå i mot tegn på hudaldring.


Ulike typer sprekker, utslett eller eksem kan også ramme underlivet, på samme måte som resten av kroppen. Hvis du har et sår som ikke gror er det viktig å finne årsaken til dette og få behandling. Det er ikke alltid man kan stille en sikker diagnose ved bare å se på en flekk.

Men man vil som regel stå med noen få alternativer avhengig av utseende og forløp. Det er mange tilstander som kan medføre utslett, sår eller eksem på mannlige kjønnsorganer. Alle artikler i NEL og på NHI. Seksuelt overførbare infeksjoner kan være en av flere årsaker til sår eller utslett på penis.


Jeg har de siste måneder hatt et type utslett på oversiden av penis inne ved penisroten. Det ser ut som tørr og irritert hud som av og til sprekker opp til små sår. Hjelper å smøre inn med fuktighet, men komme.


EkseDet er flere ulike typer eksem som kan ramme penis.

Både atopisk og allergisk eksem kan være årsak. Fixed drup eruption: Ringformet flekk i huden som er en reaksjon på et medikament. Hvis man tar samme medisin på nytte oppstår samme lesjon.


Vad är orsaken till utslag på penis ? Herpesinfektion hos män: Herpesvirus (sexuellt överförd) Det första utbrottet (primärutbrottet) kännetecknas av allmänsymtom och halsont, småprickigt utslag på förhuden och ollonet eller runt urinrörsöppningen, som svider och irriterar. Trang forhu diabetes mellitus og dårlig personlig hygiene eller overdreven vask disponerer. Hos barn er årsaken vanligvis trange forhold og sekretstuvning. Legen kan skrive ut resept på et stoff som begrenser utbruddene. Utslett som man får på andre deler av kroppen kan også komme på eller rundt penis.


Til slutt kan det også være en soppinfeksjon. Han har også noen små røde flekker på forhuden og resten av penis. Samboeren min nekter selvfølgelig for å ha hatt sex med noen andre, og fatter ikke selv hva dette kommer av. Jeg vet at kjæresten min ikke har vært ute mens jeg har vært på ferie, kun jobbet og holdt seg hjemme. Likevel er jeg redd han kan ha vært utro.


Eksem er brukt til å beskrive en gruppe av inflammatoriske hudsykdommer. Nesten millioner amerikanere er påvirket av minst en type eksem. Disse forholdene gjør huden rø kløende, flakket og sprukket.


De kan vises nesten hvor som helst på kroppen din, inkludert skaftet til din penis og det nærliggende kjønnsområdet.

Et sår på penis kan opstå af mange årsager og kan evt. I denne artikel vil vi belyse de mest almindelige og udbredte årsager til dannelse af sår på penis. Det anbefales dog at man opsøger en læge eller specialist (urolog), såfremt et sår på penis ikke forsvinder, er til gene osv. Ved balanopostitt affiseres forhuden, i tillegg til glans.


Kan forårsakes av klamydia eller annen soi, men også av soppinfeksjon i hud. Vanligste årsak er eksem. Diverse hudlidelser kan også ramme glans og forhud. Seboreisk eksem kjennetegnes av betent og skjellende hud.


Den betente huden finner du oftest på kroppsdeler med hår eller hudfolder, hvor de er mest talgkjertler. Disse kjertlene lager talg som smører huden. Vi vet ikke sikkert hva som er årsaken til eksemet.


En mulig grunn er gjærsoppen (malassezia furfur) som finnes naturlig på kroppen. Listen over mulige årsaker er lang, fra hudinfeksjoner til eksem og dårlig blodsirkulasjon. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. På første time vil vi gå igjennom sykehistorien og undersøke huden.


Sopp ellers på kroppen blir gjerne kalt for ringorm”. Vær også oppmerksom på at enkelte alvorlige infeksjoner, som blodforgiftning eller meningokokksykdom, kan gi hudblødninger som likner på utslett. Eksempler på hudsykdommer som gir utslett eller andre hudforandringer er: EkseHuden blir rød og væskende eller tørr og skjellete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg