fredag 6. september 2019

Oppskrift på marengskake

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Endelig en rynkekrem som virker.

I denne oppskriften bruker vi blanding av vanilje- og vanlig krem, men du må gjerne bruke kun vispet krem, gjerne smakt til med litt sitronskall og saft, eller en blanding av vispet krem og ferdig romkrem. Jeg opplevde også at kakebunnen var umulig å fjerne fra bakepapiret. Oppskrift på pavlova. Bunnen til en pavlova kan enkelt lages dagen i forveien, men det beste er å vente med bærene og pynten. Dersom du pynter den med bærene og lar den stå over natten risikerer du en myk pavlova - og det vil du ikke ha!


Snu bakepapiret slik at den tegnede side ligger nederst på bake-plate. Stek midt i ovnen ved 160°C i min. Pisk hvitene med sukker. Kok opp sukkerlaken til sukkeret smelter og er gjennomsiktig.

Logg inn for å følge dette. Luftig, lett og sprø marengs som smelter i munnen. Her finner du oppskrifter på mini- og porsjonspavlova, pavlova i flere lag med masse godt fyll, og pavlova i langpanne. En suksess i hvert et selskap.


Toppet med eggekrem og friske bær blir dette en suksess i hvert selskap. Pavlova er en enkel og lekker festkake. Her har du en enkel oppskrift med trinn-bilder: Ha eggehviter i en ren, tørr bolle av glass eller rustfritt stål. Fin oppskrift , men jeg påpeker skrivefeil med stor bokstav her: Visp eggehvitene stive. Marengs er godt det!


Det skal bli så stiVt at man kan holde bollen opp ned uten at NOE av røren faller ut. Tilsett sukker-en sKje omgangen. Legges som små klatter på et bakepaPir. En av 3gode oppskrifter fra Dr. Skill eggene og pass på at det ikke kommer noe eggeplomme i hviten.


På søndag er det morsdag og den anledning har eg samla populære oppskifter på sukkerfri kaker fra arkivet! Eg veit eg har veldig mange lesere som er diabetikere, eller har nærme familie med diabetes. På toppen dekkes kaken med pisket krem og enda mer hakket Smash.


Da skjønner man at denne kaken må bli SMASHING GOOD!

Tips: I stedet for å steke kakebunnene i to runde former, kan du steke kaken i en stor langpanne og så dele den ferdigstekte kaken på midten for å få to kakebunner. Du får da en rektangulær Smashkake i stedet for en rund. Om du oppdager feil på oppskriften , send meg heller en mail. Lekker oppskrift på hjemmelaget jordbæriskrem Iskremen kan også lages uten en iskremmaskin ved å røre kraftig i isen hver time under innfrysing. Men en hjemmelaget iskrem er virkelig himmelsk og en maskin gjør iskremen myk og slett, og ikke minst prosessen lettere.


Noe man ikke vil angre på. Pass på at bollen og vispen er helt rene, og bruk helst en stålbolle. Egghvitene må ikke ha rester av eggeplomme i seg – det kan gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg