torsdag 12. september 2019

Klamydia symptomer hos kvinner

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Det er ikke sikkert at flere kvinner enn menn har klamydia , men kvinner er flinkere til å teste seg oftere enn menn. Betennelse i urinrøret er et viktig symptom hos menn.


Det vil ofte komme et klart sekret fra urinrøret og det kan være kløe og svie ved vannlating.

Hos kvinner kan det. Infeksjonen kan være i urinrør, livmor og eggledere hos kvinner , og i urinrør og bitestikkel hos menn. Trenger du kondomer? Bestill de gratis her.


Typiske symptomer på klamydia hos kvinner. Kvinner med klamydia er symptomfri i over prosent av tilfellene, hvilket gjør at sykdommen ofte ikke oppdages og behandles i tide. Kjønssykdommer man kan få i utlandet. Hvordan ser et normalt underliv ut hos kvinner ?

Behandling av klamydia. Infeksjonen (kjønnssykdommen) kan, dersom den ikke behandles, føre til redusert fruktbarhet hos kvinner. Denne sykdommen gir ikke alltid noen tydelige symptomer , og mer enn halvparten alle kvinner vet ikke at de smittet i det hele tatt.


Klamydia behandles med antibiotika. Smitten kan overføres ved oral- og analsex, så vel som ved vaginal sex. Derfor kan sykdommen også ramme svelg og endetarm.


Kan gi konjunktivitt (trakom). Søk etter partnere lokalt i ditt område. Selv om klamydia forårsaker relativt få og milde symptomer , kan den gi alvorlige konsekvenser på lang sikt.


Sykdommen kan føre til fertilitetsproblemer hos både menn og kvinner hvis den ikke behandles raskt, og det hevdes at sykdommen er den viktigste årsaken til barnløshet blant par i Norge i dag. Den er hyppigst hos kvinner under år. Hva er symptomene på klamydia -infeksjon i underlivet? Chlamydia er en seksuelt overførbar sykdom (STD). Mesteparten av tiden har kvinner med klamydia ingen symptomer , men hvis de ikke er diagnostisert, kan det påvirke et kvinnes reproduktive system og organer.


Symptomer på klamydia. Veldig mange opplever ingen tegn på klamydia i det hele tatt, spesielt hos kvinner. Dette gjør at sykdommen ofte går uoppdaget og dermed smittes hyppig.

Et av hovedproblemene ved klamydia er at infeksjonen ofte er helt symptomfri. En regner at hele av alle unge personer er smittet av klamydia. Hvis infeksjonen ikke behandles, kan den gi komplikasjoner, blant annet infertilitet hos noen få kvinner. Det er vanligere for menn å kjenne symptomene på klamydia , da går de og tester seg på grunn av dette, forteller Johansen.


Situasjonen er en annen for oss jenter. At det er flest kvinner som får diagnosen, kan skyldes at flere kvinner tester seg. Andelen positive klamydia -prøver blant de som tester seg, ligger høyere hos menn enn hos kvinner i alle aldersgrupper. I fjor avla prosent av de som tester seg for klamydia , positive prøve.


De færreste har symptomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg