tirsdag 10. september 2019

Reisetips kroatia

Reisetips kroatia

Book fly og hotell med Apollo her! Syden og andre varme strøk. Kroatia er lett å forelske seg i. Dubrovnik og Split. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Velg mellom mange forskjellige reisemål her!


Sammenlign tilbud og bestill. Bredt utvalg av båter. Stort utvalg av båter. Morsomt cruise ved kysten eller på åpent hav.


Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. Zadar ligger omtrent midt mellom disse, og den sjarmerende byen med omtrent 80. Hvar ligger like utenfor den kroatiske kysten, en drøy halvtime med båt fra Split.


Reisetips kroatia

Den som har mot bør kjøre Budva-Cetinje-Kotor, mer fantstisk biltur får en ikke i Europa. Du vil le av Trollstigen ettter å ha kjørt der, anbefales sterkt. Benytt gjerne sjansen til å dra ut med båt og nyt mange timer i solen mens dere utforsker de vakre buktene og strendene rundt omkring på øya.


Ser du etter strandstrender kan du ta badebåter ut til strandområder utenfor byen, eller ta buss til Lumbarda. Her kan du nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder. Gjør turen til Zagreb uforglemmelig. Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt.


Reisetips kroatia

Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker. Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden! Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise, gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser.


Husk leiebil til ferien! Sjarmerende brosteinsgater, trange smug og vakre pastellfargede bygninger. Rovinj er virkelig en perle av en by, som med god grunn blir kalt Istria-halvøyas vakreste. Landet er også perfekt for deg som liker å reise rundt på egen hånd og gjøre egne oppdagelser, enten du reiser rundt med båt i den dalmatiske skjærgården, med buss langs Adriaterhavskysten eller med leiebil rundt på Istria-halvøya. Den dramatiske kystlinjen der havet møter det imponerende fjellmassivet kan ta pusten fra den mest bereiste.


Her blir du møtt du av nydelige strender der du kan koble av med sol og bad. Det er heller ikke langt til spennende utfluktsmål i de vakre omgivelsene. Vi forlater Makarska havn kl. Den eneste jeg kunne ønske, er flere bilder av hotell, strand og nærmiljø på nett stedet deres.


Tusen takk for en flott tur. Bestill de beste turene og aktivitetene. Gode muligheter for den som vil ha en aktiv ferie. Fergene brukes av mange i høysesongen. Men det gjestfrie landet byr på mye mer enn vakre strender.


Det er lett å forelske seg i landet med noen av Europas vakreste strender. Et godt måltid mat med drikke koster typisk over hundre kroner. Det lar seg selvsagt gjøre å finne noe billigere hvis man ikke har for store krav). Man bader fra klippene, eller fra strender med større eller mindre steiner.


Ta med badesko, råder hun. Prøv en ferie som kombinerer aktivitet med naturopplevelser og sosialt samvær. KROATIA (VG) Hvis du har lyst til virkelig å ha fred og ro på ferien, kan dette være øyene for deg.


En by mellom hundrevis av øyer. Ingen mur, men vann. Den nye bydelen, der de fleste bor og arbeider, ligger på fastlandet, den gamle bydelen stikker ut som en egen halvøy.


EØS-midlene kommer fra Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg