torsdag 19. september 2019

Topp 100 guttenavn 2017

Et stort utvalg av topper i mange ulike modeller, finn din favoritt nå! Mote i alle størrelser! Fra jakker, bukser til topper. Besøk oss i dag på ellos. Last ned Babyverdens app her.


Hva synes du om artikkelen? Ser man på enkeltnavn og ikke ulike skrivemåter slått sammen, var det imidlertid Oliver på tredjeplass som skulle vært på topp. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack. Emma også populært i Norge På andreplass på jentelisten gjenkjenner vi Emma, som også er på topp 10-listen her hjemme. Sjekk også navnetoppen der du bor.


Det er flere endringer i topplistene. Elias og Isak er tilbake på guttenes topp -10-liste, mens Mathias og Aksel går ut. Håkon er eneste nye guttenavn inne på topp -20. Her går Alexander ut. På jentesiden er topp -uendret.


Større endringer finner vi i jentenes topp -20-liste. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. På den Amerikanske nettsiden Babycenter. Ting endrer seg langsomt.


Det tar ofte flere tiår fra et navn kommer inn i statistikken til det når toppen. Derfor burde jeg spådd Emil på topp - et navn som har vokst lenge, sier navneforsker Jørgen Ouren ved Statistisk sentralbyrå. Korte navn, som Anea, Ea, Max og Leo, klatrer opp på listene over populære navn i årets navnestatistikk. Disse navnene var mest populære til nyfødte i fjor – Jeg ønsker ikke å spekulere, men det kan være nærliggende å tro at dette har noe med TV-seriens popularitet å gjøre.


Tallene fra SSB viser at det var 4jenter som fikk navnet Sofie og 4gutter som fikk navnet Jakob. Et populært navn som Iben er for eksempel både et jente og guttenavn. Blant kvinnenavnene, skiller Maria seg ut. Om en tar med lignende former som Marie, María, Marija, osv, er det det mest brukte navnet i land og blant de ti mest bruke navnene i over 1land.


Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn). I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet.


Til neste år kommer vi med nye og oppdaterte lister! Leter du etter etter et norrønt navn til en gutt? De mest populære pigenavne på årets første navneliste er Emma, Alma, Freja, Clara og Agnes.


Der har altså været en del udskiftning i top - hvor navnene Freja, Clara og Agnes er kravlet op, mens Sofia og Ella har måttet vige pladsen. Sidste års mest populære navn Ida er forsvundet væk fra 1. The Billboard Hot 1chart ranks the top 1songs of the week based on sales, radio airplay, and streaming activity.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg