torsdag 12. september 2019

Sjokoladekake liten langpanne

Finn Liten Langpanne. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker.


Ha bakepapir i en liten langpanne (ca 20xcm) og hell i sjokoladekakedeigen.

Lag imens sjokoladeglasuren: Smelt smøret i en kjele og tilsett de øvrige ingrediensene. Nå kaken er gjennomstekt (sjekk med kakenål) tas kaken ut av ovnen. Saftig sjokoladekake i liten langpanne.


Her kommer oppskriften på en sjokoladekake som forsvant på et blunk da jeg hadde den med på jobben. I går stod denne kaken ferdig, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Smør en liten langpanne , ca.


Kle så pannen med et bakepapir. Hell røren over i pannen. Sjekk med en trepinne om kaken er ferdig.

Stikk pinnen i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er kaken ferdig. Avkjøl kaken på rist. Ha deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30xcm).


Stek kaken på nederste rille i ovnen ved 175°C i min. Hvelv kaken ut av langpanne og fjern bakepapiret. Til sjokoladeglasuren smeltes smøret i en liten kjele.


Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt det tørre og vend det forsiktig i eggedosisen vekselvis med margarin, som er smeltet i vannet. Ha røren i en godt smurt langpanne ( liten ) og stek kaken ved 1grader i ca.


Glasur: Ha ingrediensene i en kjele og smelt sjokoladen. Dette er en enkel oppskrift på en herlig og lettlaget sjokoladekake , som blir litt saftig og kompakt. Kaken serveres med en syrlig ostekrem.


Her har du oppskriften på en fantastisk god sjokoladekake i langpanne.

Den passer perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er barnebursdag, dugnad eller foreldremøte. Glasuren består av helnøttsjokolade, som både er dekorativ og smaker godt. Skrevet av Elin Krem.


Kanskje samboern får en liten smak). Sjokoladekake i langpanne er en enkel, men supergod klassiker som er rask å røre sammen. Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger.


Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem, som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum. Ingenting slår en kjempesaftig og smakfull sjokoladekake ! Denne kaken er meget rask å lage fordi deigen bare skal røres sammen. Rømmen gjør kaken ekstremt myk og saftig, og Firkløversjokoladen gir mild og deilig sjokoladesmak på glasuren!


Oppskriften er til liten langpanne. Dette er kaken som er fantastisk samme dagen du baker den, men når du står opp dagen etterpå (og tar et stykke til frokost kaffen) så smaker den enda bedre. Det er alltid hyggelig med kake enten du feirer stort og smått, overrasker kollegaene dine, serverer familie og venner eller rett og slett bare MÅ HA NOE GODT.


Her er oppskriften på en mild og saftig sjokoladekake som barn og voksne elsker. Sett stekeovnen på 2grader over- og undervarme. Kle en stor langpanne (min er ca. x cm) med bakepapir. Ha vann og kakao i en liten kjele og rør godt sammen.


Gi blandingen et forsiktig oppkok og tilsett smøret. La smøret smelte og ta kjelen av platen. En liten langpanne ca. Rør smør og sukker hvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg