onsdag 11. september 2019

Når la dere baby på eget rom

Gratis avbestilling! Check out For The Baby. Gi barnet tid til å bli vant til det nye rommet.


La for eksempel babyen sove på det nye rommet en eller to ganger på dagen før dere prøver nattesoving på eget rom , sier forfatter og barnepsykolog Elisabeth Gerhardsen. Når flyttet dere babyen inn på sitt eget rom ?

Jeg tenkte at vi skulle gjøre det når han sluttet å spise på natten. Nå er han mn og spiser fortsatt 1-ganger om natten (sover som regel fra 20- så fra 5-7). Lurer på om han hadde sovet bedre på sitt eget rom , merker at han våkner litt nå.


Minstemann: Vi samsov og nattammet fram til han var mn da følte jeg det var nok og han kom på eget rom. Første natten var pyton Men di andre dagene gikk bra. Han protesterte ikke på det.


Siden han var så liten enda er det dette som er normalt for han.

Tror det er lettere å legge de på eget rom tidlig. Der vi bor nå har vi bare ett soverom og lilletuppa sover da selvfølgelig inne hos oss, men i egen seng. Vi er i flytteplaner nå hovedsakelig for at hun skal få sitt eget rom (vel. masse andre grunner og). Hvordan gjør vi det med overgangen til eget rom ? Skal vi legge henne på hennes eget rom me.


Noen får ikke sove hvis de ikke kan følge med på babyen, andre synes det er enklest å ha babyen på samme rom på grunn av mating på natten, mens andre igjen blir forstyrret av babyens lyder og mener det er best for hele familien at babyen sover på eget rom. De fleste flyttes jo over på eget rom etter hvert. Vi har første natt på eget rom i natt (foreløpig sover hun søtt :-)), men så synes jeg det blir litt brutalt å ha det helt mørkt der inne.


Vi har ikke noe nattlampe så nå er døra til naborommet på gløtt med lys på i det andre rommet. Er det lurt med nattlampe? Det virker egentlig. Når babyen slutter med nattmaten, mener helsesøster og forfatter Nina Misvær at kan være på tide å la barnet få sove for seg selv.


Skal dere ha babyen på deres soverom eller blir barnesengen stående på et annet rom med babycall? Og evt når er det vanlig at babyen sover på eget rom ? Føler det er mest naturlig å ha babyen i nærheten av meg hele tiden de første ukene, men samtidig har vi ikke det største soverommet så det vil b.

Men babyen bør få egen plass til å utvikle seg, og ikke minst må dere alle få den søvnen dere fortjener. Ta det i deres tempo. Ikke la deg stresse av at dere ikke får det til på den ene eller den andre måten. Har dere vurdert å la barna dele rom ? Jeg anbefaler det på det sterkeste, spesielt når de er små. De lærer seg fort å sove gjennom hverandres oppvåkninger og mange barn synes det er fantastisk trygt og godt å sove sammen.


Litt ekstra stress innimellom, men også enormt mye glede for barna. Når du selv mener det på tide. Når begynte dere å legge barnet på eget rom ? Snuppa var urolig igår ved leggetid og ville ikke sove.


La henne i sprinkelsengen på hennes eget rom , og hun ble rolig med en gang og sovnet til slutt stille og rolig helt av seg selv. Barn kan tidlig lære seg å sovne alene. Hei Valda og kitt,takk for svarene. Sønn min var 1år November. Han har fått pupp hele tiden,men di siste mnd har han bare hatt puppen som kos.


Mann min mener at han burde vært på eget rom for lenge siden,men jeg klarer ikke å sove uten han i senga. Samtidig vil jeg at han skal være liten lenge. Svar hva dere syns,for jeg er godt voksen og vennene mine syns jeg gjør han en bjørnetjeneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg