onsdag 4. september 2019

Guttenavn på n

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Du vil helt sikkert finne et navn som passer din fremtidige babygutt. Kilde: Statistisk sentralbyrå. Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn.


Guttenavn - norskenavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Gamle guttenavn – Stor alfabetisk oversikt. Leter du etter gamle guttenavn ? Finn laveste nettpris her.


Guttenavn på n

Da har du kommet til riktig sted! Hva med Ingolf det er jo helt crazy navn men X-onkelen min heter det;og han er verdens herligste og når du har smakt litt på det,rr det ganske kult tror neppe det er 2-i bhg gruppa med det navnet! Jente og guttenavn på N. Under er resultatene. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp guttenavn i ordboka.


Norske foreldre velger ofte populære engelske jentenavn og engelske guttenavn til sine babyer. Både fordi det var en større andel som fikk de mest populære navnene, men også fordi navnetoppene varte lengre da enn nå. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. En mamma på forumet ba om navnehjelp for å finne fine navn på F. Her får du inspirasjon til navnevalget til din baby. Du kan klikke deg gjennom ulike navn for å finne det perfekte navnet til det lille barnet ditt.


Guttenavn på n

Aas Abdi Abdilm Abdinar Abdul Abdulf Abdulin Abdulld Abdullevin Abdully Abdundrisco Adart Adi Adinne Agnared Ahman Ahmet Ahmeten Åke Åker Aksad Alassel Albern Ale Alein Alekseinan Alex Alf Alfdangvare Alinarteidamerns Allid Alv Alvi Amer Ami Amund And Ande Ando Andre Andul Ann Ans Anst Anstind Antz Are Arick Arictor Ariq Arisalf Aristein Arm Arman Armar. Vi løftet også forumtråden opp som artikkel for å hjelpe henne. Anonym bruker skrev: Synes det er så vanskelig å finne navn til den lille denne gangen, spesielt siden jeg og mannen ikke blir enige. Med første hadde vi allerede navnet klart før i visste kjønnet, denne gangen har vi så vidt begynt å tenke på det.


Er i uke allerede. Trenger et relativt kort og greit jente og et gutte- navn på N. Den eldste begynner på L, neste på M og dette var noe jeg ikkke hadde tenkt ovr før for en mnd tid siden Liker navn som er litt utenfor normalen, men ikke helt i samme sjanger som Carosander, Timotheus osv. Men jeg syns egentlig ikke at noen av de navnene vi kommer på og finner på R er fine! Det eneste er Rasmus.


Guttenavn på n

VI vet ikke kjønnet ennå men vi tenker på guttenavn på R da begge våres familier har så mange menn med navn på R. På denne siden finner du en alfabetisk liste over de vanligste navnene. Skjermbilde: SSB Litt om guttenavnet Jakob. Jakob er et bibelsk navn og tydeligvis viser trenden at bibelske navn er populært da både Jakob og Lukas er på topp, som begge er av bibelsk opphav. Noen som har lyst å hjelpe meg med å finne ett guttenavn på S. Gjerne ett som ikke er superpop forøeblikket :). Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Eneste kriterium var at navnet skulle starte på M. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg